Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Жените предпочитат космати мъже с бирени коремчета
Megadeth
коментар Aug 6 2009, 02:27 AM
Коментар #1

Mahtavin :>

Група: Потребители
Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат. Данните от ново проучване показват, че жените предпочитат именно тях, а не т.нар. метросексуални представители на силния пол.

Според анкетата, направена по поръчка на производителите на сладоледите "Lion Bar", 80 процента от дамите вече не намират за привлекателни слабите и стройни мъже с женствен вид.

Оказва се, че представителките на нежния пол попадат по-лесно в плен на истински мъже от типа на Даниъл Крейг, познат с ролята на Джеймс Бонд.

Резултатите от допитването, обхванало 5000 жени, показват, че само една на всеки пет анкетирани предпочита метросексуалните мъже.

Друга добра новина за представителите на силния пол е, че много от жените нямат нищо против дъха на техните партньори да мирише на бира.

Дамите освен това не се притесняват от увисналите мъжки гърди, нито от неприятната миризма, която понякога се носи от телата на половинките им.

------------

Сега от диетите за отслабване, ше мина на диети за надебеляване, че отново не се вписвам - МУХАХА!

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)
Go to the top of the page

+Quote Post
6 страници V   1 2 3 > »   
Start new topic
Отговори (1 - 99)
krisku
коментар Aug 6 2009, 02:30 AM
Коментар #2

Непросветен
*

Коментари: 8
Регистриран: 5-May 09
Град: earth/eu/bg/bln
Потребител N: 3400

Що, бе, като те гледам на снимката си супер, ама некадърен баща имаш, що не ти е направил нос?

+Quote Post
gadabout
коментар Aug 6 2009, 08:51 AM
Коментар #3

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Друго проучване, включващо 7000 жени от три европейски страни, установява, че представителките на нежния пол нямат нищо против техните партньори да вонят на мускус, да пърдят неконтролируемо и да не си мият зъбите.
Те са дори привлечени от мъжете, които не употребяват тоалетна хартия, а пък крайно окосмените и потни мачовци с къдрав мустак и обилни телеса са истинска мишена за тях.

--------------------

+Quote Post
MrsLinda
коментар Aug 6 2009, 10:46 AM
Коментар #4

Прослушващ метъл
**

Коментари: 184
Регистриран: 15-February 09
Град: София
Потребител N: 3263

статията ми звучи като доста нескопосан опит да оправдаеш някак си наднорменото си тегло ph34r.gif

lmao

--------------------
The King of My Heart

+Quote Post
Chimera
коментар Aug 6 2009, 01:10 PM
Коментар #5

Глава на монархията

Коментари: 1016
Регистриран: 17-October 07
Град: Вятър ме вее на бял кон...
Потребител N: 2375

Аз не обичам бременни мъже и определено не си падам по космати задници. Значи ли това, че не съм жена? sad.gif

Статията е като онези стахотии в Космпополитън, в които се тръби, че "проучване на учени от Харвард доказа, че жените мислят различно от мъжете, а шоколадът не е толкова вреден...". Puh-lease.

--------------------
I may be bad, but I'm perfectly good at it

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 6 2009, 04:02 PM
Коментар #6

Цитат(MrsLinda @ Aug 6 2009, 11:46 AM) *
статията ми звучи като доста нескопосан опит да оправдаеш някак си наднорменото си тегло ph34r.gif

lmao

Според сайтовете за съотношение тегло>ръст моето е перфектно чудесно между другото ;р Виж, пича, в чийто задник бъркаш - неговото не е.
lmao

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
conguestadors
коментар Aug 6 2009, 05:44 PM
Коментар #7

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Потребител N: 1302

Оказа се, че аз трябва да сваля 22 кг., щото тежа 100, а съм висок 184 см. Оптималното ми тегло трябвало да бъде 78 кг.

А иначе по темата, на мен също са ми споделяли мои познати девойки, предпочитанията си към по космати и едри мъже. Но това си е нормално, то си е заложено в ДНК-то.

--------------------

+Quote Post
MrsLinda
коментар Aug 6 2009, 05:51 PM
Коментар #8

Прослушващ метъл
**

ахахааааааааааа, сам си противоречиш на мненията, и то в рамките на 24 часа

Цитат(blood @ Aug 3 2009, 10:11 PM) *
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> suicide.gif

Ти май нещо сериозно си ме объркал с някой от новорегистрираните... аз такава 'уста ще отворя, че твоята ще я затвориш завинаги.

а коментара за задника ще го пропусна - не ти влиза в работата просто...и не е тук мястото,
нали е форум за музика, а не за задници ???????
това са твои думи, затова си налягай парцалите, момче !

--------------------
The King of My Heart

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 6 2009, 06:20 PM
Коментар #9

Хахаха, чекай си дръпна шкембака, че не виждам монитора - деееба. Скоро ше звъня на 088868274* за да се позадоволя и отзад xD

--------------------

+Quote Post
MrsLinda
коментар Aug 6 2009, 06:23 PM
Коментар #10

Прослушващ метъл
**

според мен не си виждаш х*я от шкембето........ а иначе -
можеш да се задоволиш отзад и сам, при това безплатно !

--------------------
The King of My Heart

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 6 2009, 06:26 PM
Коментар #11

Толкова ли си проста, че трябва да го напиша, да го прочетеш, да го асимилираш след около час, та да престанеш да сипеш помии. Ся чети;

Цитат
сам си противоречиш на мненията, и то в рамките на 24 часа

Тва, което съм писал там е да отворя тема, кой с истински проблеми ще заяви, че ги има в място като това? Дееа.

А за задоволяването - ще ти звънна!

--------------------

+Quote Post
MrsLinda
коментар Aug 6 2009, 06:31 PM
Коментар #12

Прослушващ метъл
**

мен не смей да ме обсъждаш, щот на години си по малък от сина ми! ясно ли ти е ?

кво ми се праиш на интересен ? що не отвориш тема за твоите проблеми ? А ?
вместо да оплюваш тоя и оня ?
и колко си велик на 18 - АХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

--------------------
The King of My Heart

+Quote Post
conguestadors
коментар Aug 6 2009, 06:36 PM
Коментар #13

PAIN

Не се карайте бе хора. Според мен темата никак не е лоша и е добре дамите във форума да си изкажат мнението. hmm.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 6 2009, 06:50 PM
Коментар #14

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Ееее, аз като съм по средата к'во да правя? :д Ни едните, ни другите, буахаха

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Aug 6 2009, 06:56 PM
Коментар #15

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Град: Sofia
Потребител N: 3269

Не знам коя жена ще ПРЕДПОЧИТА космат мъж!

А относно бирения корем - не е чааааак такъв проблем! Може и да се прежаля. rolleyes.gif
Та нали има фитнес зали, само ние ли ще висим там?!?

Абе дет` се вика - Бегом в залата! И без колата...
Никакво отпускане! wacko.gif

+Quote Post
Braindead
коментар Aug 6 2009, 07:14 PM
Коментар #16

Condemned to Hell

Група: Приятели
Коментари: 2377
Регистриран: 13-June 04
Потребител N: 519

Ами, аз честно да ви кажа, не мога да се сетя за жена, която би предпочела неподдържан мъж пред поддържан (най-общо казано). Че има разлика между поддържан и поддържан - има, но аз досега не съм видяла суетен мъж да страда от липса на ухажорки. Докато за тези с бирените шкембета, грозното окосмяване и прочее не мога да кажа същото... unsure.gif

--------------------
"Moral principles are not allowed when you're a secretary!"

http://www.myspace.com/ladyofslaughterr

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 6 2009, 07:18 PM
Коментар #17

дайте да дефинираме нещата все пак. гнусно окосмяване и за крака ли се има предвид примерно, или си говорим за универсалните области, където е...добре да се поддържа. :п

--------------------

+Quote Post
Braindead
коментар Aug 6 2009, 07:19 PM
Коментар #18

Condemned to Hell

Затова казах гнусно, защото имам предвид не краката, разбира се, опазил Господ, хаха, имам предвид бради, непоглеждани в огледало от време оно, ей такива ужасяващи гледки. И универсалните места, разбира се.

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 6 2009, 07:22 PM
Коментар #19

sad.gif

брадата миии :д

--------------------

+Quote Post
Braindead
коментар Aug 6 2009, 07:23 PM
Коментар #20

Condemned to Hell

Ееее, ти пък, убедена съм, че нямаш такава брада, за каквато говоря, хахаха. suicide.gif

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Aug 6 2009, 07:58 PM
Коментар #21

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Харесвам поддържани мъже. Предпочитам обезкосмени. Тия с женствен, но не и женски вид ми допадат.
НО - мъжът си е мъж и ако поведението на тези по-женствени отговаря на външността им - не, благодаря.

Мачо и метросексуален не са ли две различни неща? Стори ми се, че ги изкарахте едно и също.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Anwen
коментар Aug 7 2009, 09:32 AM
Коментар #22

Прослушващ метъл
**

Коментари: 64
Регистриран: 13-September 08
Град: Spain
Потребител N: 2979

Първото което е, че на света има повече жени отколкото мъже, нормално е да не са претенциозни. Доста от жените гледат характера не гъза на един мъж.
Аз лично няма големи претенции, само въпроса с хигиената е малко...обичам миризмата на бира, но не одобрявам тва да не си миеш зъбите.
А тея метосексуалните ме дразнят, не обичам перфектността във външния вид. По едричките мъже си имат своя чар, може би естествиния вид е по предпочитан. Ся на всеки му се случва да има някой външвн недостатък, това си е човешко. За мен характера е по-важен. Кво няма да търпиш глупостите на някъв там само защото е красив или такива.Абе много има да се пише.

+Quote Post
shogot
коментар Aug 7 2009, 10:11 AM
Коментар #23

mastodont

Коментари: 371
Регистриран: 18-May 09
Потребител N: 3414

Може би е глупаво, че се връщам малко назад във времето, но чак сега прочетох пумиите на Mrs Linda. Кво като пича е на осемнадесет и е по-малък от сина ти?! Той е абсолютно прав. След като се държиш като гъз, "уважаема госпожо", спокойно можем да те храниме колкото си щем. Така че вземи се suicide.gif

--------------------

+Quote Post
Chimera
коментар Aug 7 2009, 10:34 AM
Коментар #24

Глава на монархията

Противно на телеграмата, която написах вчера сега ще се пусна по темата biggrin.gif

На всяка жена си й е заложено какъв тип мъже я привличат. Самото предпочитание се базира на подсъзнателен подбор за най-подходящите гени за продължаване на поколението, дори да нямаме такова намерение със съответния мъж. Природно естествено е по-мъжествените типажи да привличат по-слабата женска, а както се забелязва при хората понякога - по-силната жена да си търси съответно по-слаб партньор чрез който да се уравновеси.
Но има и едно друго, по-интересно нещо при нас, хората - не винаги, но често забелязвам жени с не толкова привлекателни мъже да отглеждат щастливо семейство - може би защото поради липсата на живо внимание от страна на противоположния пол тези мъже са по-грижовни бащи. Не казвам, че привлекателните мъже биха били невнимателни в това отношение, но просто съм забелязала тенденция на пренебрегване на сексуалното привличане в името на сигурното семейство, което от една страна си е съвсем естествено.

Последно, не мисля, че някой може да заключи "Външният вид няма значение, само характера е важен". И двете са важни, но ние си имаме предпочитания според това какви мъже ни заобикалят (или какви мъже сме имали за пример, т.е бащите ни). Множеството фактори (като навиците, които сме си изградили от детството) играят роля в това "оценяване", та дори това е достатъчно да породи различие. Аз например никога не съм пушила и дъхът на цигари ме отблъсква, докато на други не им пречи изобщо.

Та общо взето, както в 98% от всички случаи - нещата са страшно относителни tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Night
коментар Aug 7 2009, 10:48 AM
Коментар #25

Просветен

Коментари: 479
Регистриран: 6-February 07
Град: Варна
Потребител N: 1849

Такива статии са абсолютно глупави и писани,за да се запълва интернет пространство буквално.Да има там.Нито научно доказано,нито проучено достатъчно.И,разбира се,хората се делят на 2 типа пак според написаното-метросексуални и неподдържани.Излезе,че който не е феминизирано метро,то задължително е нехигиеничен и отвратителен.А всъщност много рядко се срещат абсолютни крайности,както и съвършено красиви и съвършено грозни,абсолютно щастливи и абсолютно нещастни хора и тн.Обаче кухите медийни балони се стремят всякчески да ни вкарват в тези крайности,да ни накарат да мислим възможно най-малко.
^Chimera,много добър пост wink.gif

--------------------
"No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace,
Look and see, atrociously contoroled,
The real head, and the sincere face
Turned back under the shadow of the face which lies."
Charles Baudelaire

+Quote Post
onnellinen
коментар Aug 7 2009, 12:15 PM
Коментар #26

Хър-мър

Сетих се, че бях попаднала на едно интервю с някакъв много известен, много готин и въобще най-най мъж-модел. Е, на снимките беше голям сладур, признавам. На интервюто изглеждаше като зализано лайно. Пък като си отвори устата.... Бях чувала глупости, ама такива като това, което изприказва той, трудно се съчиняват.

Не може всички да са/сме правени по калъп, но вече се дразня от платиненоруса коса в комбинация с тен цвят 'медна чаша' и силиконови цици, едва прикрити с 2 парцала. Да им имам идеалите на тия, които ги лансират. Или пък мъже с 'опашчица' отзад и раирани тениски с вдигнати яки и 3 копченца горе.

Култура ми Янко smile.gif Вече избягвам всякакви медии, че само едно и също виждам.

Извинете за офтопика.

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 7 2009, 12:29 PM
Коментар #27

^Всъщност аз немам нищо против една фолк певица за домашно животно, вечерно време.

--------------------

+Quote Post
Beyond the Grave
коментар Aug 10 2009, 04:52 PM
Коментар #28

Просветен

Коментари: 399
Регистриран: 5-July 07
Потребител N: 2200

Цитат(blood @ Aug 6 2009, 03:27 AM) *
Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат. Данните от ново проучване показват, че жените предпочитат именно тях, а не т.нар. метросексуални представители на силния пол.

Ми така де. Аман от мъженствени лигавници.

--------------------
Bury me in a nameless grave...

+Quote Post
pa®tci
коментар Aug 11 2009, 11:21 AM
Коментар #29

Serpent Moves

Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат...

Жалко, че ти си просто Дебел (и нищо общо с бирата).

--------------------

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Aug 11 2009, 12:40 PM
Коментар #30

My Name Is Mud.

Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

BUSTED!!! evil.gif

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 15 2009, 01:51 AM
Коментар #31

Цитат(pa®tci @ Aug 11 2009, 12:21 PM) *
Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат...

Жалко, че ти си просто Дебел (и нищо общо с бирата).

Що бре, mrs linda не те ли нагости, че си такъв докачлив, хахаxa

--------------------

+Quote Post
Vaskes
коментар Aug 20 2009, 05:30 PM
Коментар #32

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

Оказва се, че представителките на нежния пол попадат по-лесно в плен на истински мъже от типа на Даниъл Крейг, познат с ролята на Джеймс Бонд.

Даниъл Крейг понеже има шкембе до коленете като Andreas Geremia и е космат като Bon Jovi на млади години. Тея не знаят какво говорят.

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 10:43 AM
Коментар #33

Непросветен
*

Коментари: 31
Регистриран: 21-September 09
Град: SozOpoL
Потребител N: 3574

Момичета са ми казвали,че космите до определена степен ги привлича,но паласките,виснали гърди и шкембето до ся не съм чувал да привлича whistle.gif

--------------------
Every day sends future to past
Every breath leaves one less to my last

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 02:38 PM
Коментар #34

Просветен

Коментари: 283
Регистриран: 7-May 09
Потребител N: 3405

И правилно си чул. Както мъжете не се възбуждат от увиснали женски гърди, паласки и разплути кореми, така и жените не се възбуждаме от това.

А аз лично много мразя дебели мъже или пълни.

Ако не е слаб или кльощав, не е мой тип вьобще. Има нещо безкрайно секси в жилавите ръце, стегнатите леко хлътнали кореми и дългите слаби мъжки крака. Ох.
А иначе предпочитам мъжете да си махат космите под мишниците и на интимните места, но оттам-нататък всичко друго е излишно. Все пак, трябва да се знае кой е мъжът, а не да се надпреварваме кой е по-гладък.

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 02:43 PM
Коментар #35

Непросветен
*

хм...2-ро момиче,което казва,че предпочита клющави мъже...

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 22 2009, 02:46 PM
Коментар #36

Май нямаш много контакти с момичета {}

--------------------

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 03:02 PM
Коментар #37

Непросветен
*

i guess so blackmetal.gif тва в Созопол през лятото да си намериш момиче е много "трудно"

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 22 2009, 03:13 PM
Коментар #38

В Пловдив да си намериш момиче през всичките ни сезони още повече :>

--------------------

+Quote Post
kstanishev
коментар Sep 22 2009, 03:33 PM
Коментар #39

Прослушващ метъл
**

Коментари: 54
Регистриран: 16-September 09
Потребител N: 3567

Добре де, ама каквото и да си говорим, може да си с бирено шкембе, може да си като вейка, ако ти е дебел портфейла всички ти налитат... blink.gif

За окосмение са ми споделяли, че на главата е задължително (long hair, bitch!) а за другото вече е според разбиранията... Сигурно съм попадал в кофти компании huh.gif

--------------------

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 03:37 PM
Коментар #40

Непросветен
*

към blood - Пловдив е най-великият град (за мен), израснал съм там smile.gif там винаги е яко и съм съгласен с теб metal.gif

kstanishev тва лято на дискотеката скибам няква наборка с поличка тип колан, без гащи танцува. Танцува, танцува и по едно време отива до един, който може преспокойно да и е баща ("приятно закръглен" със злата навсякъде) и почват да се целуват... така че и с теб съм съгласен тук.

--------------------

+Quote Post
kstanishev
коментар Sep 22 2009, 03:47 PM
Коментар #41

Прослушващ метъл
**

Това са факти, които не могат да се отрекат. За жалост, на никого не му прави впечатление...

--------------------

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 03:54 PM
Коментар #42

Просветен

Еми стани и ти богат и се накичи целия в злато и на теб ще ти налитат. ;]
Ама само курвотии.
Прави разлика кои налитат на тия и кои не.

+Quote Post
Kristina___
коментар Sep 22 2009, 03:55 PM
Коментар #43

Прослушващ метъл
**

Коментари: 58
Регистриран: 13-September 09
Потребител N: 3562

Цитат(kstanishev @ Sep 22 2009, 04:33 PM) *
Добре де, ама каквото и да си говорим, може да си с бирено шкембе, може да си като вейка, ако ти е дебел портфейла всички ти налитат... blink.gif

Това са факти, които не могат да се отрекат. За жалост, на никого не му прави впечатление...

Гледам,че така и така сте хванали темата,та искам и аз да изкажа възмущение (о,колкото и невероятно да ви звучи).
Все още има хора,които им прави впечатление. Това ,че съм момиче, в никакъв случай не значи,че не виждам какво правят наборките,че и суеците на по 14-15 години wink.gif
За бирените кореми не знам как ги виждат,но дебелите портфейли добре ги надушват.

Иначе съм съгласна с мнението на Сиело.С изключение,че аз не държа мъжът да е клощав. "Нормално сложен и стегнат" ми звучи по-добре.Но биреното коремче никъде не се вписва biggrin.gif

Edit: Moже би проучените не са имали хубави мъже biggrin.gif

--------------------

Kamelot forever!

+Quote Post
kstanishev
коментар Sep 22 2009, 03:59 PM
Коментар #44

Прослушващ метъл
**

Мисля, че след това изказване ще завалят поканите за по "натурален сок от моркови"... rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
Braindead
коментар Sep 22 2009, 04:00 PM
Коментар #45

Condemned to Hell

От тези последните неща, дето ги казахте, съм съгласна само с това за дългите коси. Аз самата веднъж се усетих, че не съм имала занимания с къскоси мъже никога. tongue.gif

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Sep 22 2009, 08:11 PM
Коментар #46

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Потребител N: 3269

Дългата коса е задължителна.

Цитат(blood @ Sep 22 2009, 04:13 PM) *
В Пловдив да си намериш момиче през всичките ни сезони още повече :>

Или Blood да си намери момиче през всичките сезони е трудно? tongue.gif

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 22 2009, 08:30 PM
Коментар #47

PAIN

Цитат(Сиело @ Sep 22 2009, 03:38 PM) *
И правилно си чул. Както мъжете не се възбуждат от увиснали женски гърди, паласки и разплути кореми, така и жените не се възбуждаме от това.

А аз лично много мразя дебели мъже или пълни.

Ако не е слаб или кльощав, не е мой тип вьобще. Има нещо безкрайно секси в жилавите ръце, стегнатите леко хлътнали кореми и дългите слаби мъжки крака. Ох.

Аз винаги съм смятал, че един мъж не би трябвало да се отличава само по окосмението, но и по физиката. Аз съм висок 185 см. и тежа 102 кг., явно нямам шанс да се класирам при теб. wink.gif

--------------------

+Quote Post
Ulair
коментар Sep 22 2009, 08:48 PM
Коментар #48

draugr

Коментари: 1516
Регистриран: 24-December 07
Град: Нейде из мрака на Витошкия лес...
Потребител N: 2495

Цитат(Braindead @ Sep 22 2009, 05:00 PM) *
От тези последните неща, дето ги казахте, съм съгласна само с това за дългите коси. Аз самата веднъж се усетих, че не съм имала занимания с къскоси мъже никога. tongue.gif

И това ти е грешката... biggrin.gif знаеш какво се говори за способностите на плешивите, ниски мъже в леглото wink.gif

--------------------
Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища)

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 22 2009, 10:06 PM
Коментар #49

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Потребител N: 188

Аз не знам. smile.gif

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 10:17 PM
Коментар #50

Непросветен
*

Към Сиело

искаш да ми кажеш,че предпочиташ тоя отляво пред този в дясно rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 22 2009, 10:22 PM
Коментар #51

Аз доколкото я разбирам, точно тоя от дясно иска wink.gif

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 10:26 PM
Коментар #52

Просветен

Абе честно казано, пича отдясно е прекалено напомпан и определено не ме възбужда. Първия вариант на фигурата му, т.е. вляво е доста по-добър за мен - добре оформено тяло, стегнато, не твърде фитнес вманиачено, а точно каквото трябва да е едно мъжко тяло. smile.gif
И все пак, критериите не трябва да са ни до небето, защото много малък процент от хората прекарват по 4 часа в залата, за да докарат това съвършенство като втората картинка. И в крайна сметка за какво - вените му са изпъкнали, краката му са като на Хълк и това да си го представиш да пръхти отгоре ти - не, благодаря! laugh.gif

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 10:33 PM
Коментар #53

Непросветен
*

Всеки има право на вкус smile.gif и аз го уважавам.

А и оня в дясно не е напомпан за мен.Има си нормалното тяло за един мъж.

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 22 2009, 10:38 PM
Коментар #54

Хър-мър

Има си нормалното тяло, което се лансира по рекламите на фитнес-центровете, клиповете с участие на мъже-танцьори и екшъните. Като си прехвърля какво съм виждала, такова тяло имат не повече от 1/4 до 1/3 от мъжете. Повечето най-малкото нямат плочки. Обаче пък от тях доста имат цици rolleyes.gif
Иначе и на мен ми харесва по-'крехкото'.

--------------------

+Quote Post
Chimera
коментар Sep 22 2009, 10:43 PM
Коментар #55

Глава на монархията

И аз гласувам за телосложението на този от ляво. Хубаво е тялото да се поддържа, обаче всичко с мярка - нито да лее кофи с пот във фитнеса по 6 часа на ден, нито да дълбае дупка в дивана. Пък и точно този типаж (на снимката в ляво) създават впечатление за къде-къде по-голяма подвижност и гъвкавост... tongue.gif

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 22 2009, 10:46 PM
Коментар #56

LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS

Коментари: 1392
Регистриран: 19-March 09
Потребител N: 3321

Това ли е най-важното?

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 22 2009, 10:47 PM
Коментар #57

всеки ще ти каже не, но всеки ще знае, че е да.

--------------------

+Quote Post
Dred
коментар Sep 22 2009, 10:48 PM
Коментар #58

Непросветен
*

сега сигурно някое момиче ще ми каже,че сумистите са също едни от най-мужествените представители на "силния пол"

Then im gonna commit a suicide suicide.gif tongue.gif

Айде лека от мен и приятни сънища

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 22 2009, 10:49 PM
Коментар #59

дреде, на тъп ли се правиш, или природата те е ощастливила така?

--------------------

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 10:50 PM
Коментар #60

Просветен

Цитат(I Like Scat Porn @ Sep 22 2009, 11:46 PM) *
Това ли е най-важното?

Кое по-точно? Външността ли? Тук обсъждаме нея, но иначе със сигурност не е това най-важното. За кое имаш предвид, интересно ми е.

+Quote Post
Chimera
коментар Sep 22 2009, 10:51 PM
Коментар #61

Глава на монархията

Цитат(Dred @ Sep 22 2009, 11:48 PM) *
сега сигурно някое момиче ще ми каже,че сумистите са също едни от най-мужествените представители на "силния пол"

Then im gonna commit a suicide suicide.gif tongue.gif

Айде лека от мен и приятни сънища

Ти май не четеш много Фнимателно... Я си погледни последните няколко поста...

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 22 2009, 10:56 PM
Коментар #62

^^Външността...

Въобще не разбирам по какви критерии съдите кое е красиво и кое е нормалното тяло.

Whatever.

--------------------

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 11:00 PM
Коментар #63

Просветен

По нашите си критерии. Аз казвам какво ми харесва на мен, Поли казва какво й харесва на нея, Деси казва тя какво предпочита. Различни хора, различни критерии.
А нормалното тяло е това, което е нито дебело, нито твърде слабо, нито отпуснато, нито твърде стегнато. Просто нормално, често срещано, най-добре приемано, etc.

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 22 2009, 11:04 PM
Коментар #64

^Нормалното тяло е това, което има два крака и две ръце...

--------------------

+Quote Post
Сиело
коментар Sep 22 2009, 11:10 PM
Коментар #65

Просветен

Скате, издребняваш. Това е ясно на всички ни. Говорим тука в момента какво се харесва и какво не. Ако седнем да говорим за всякакви видове недъзи, инвалиди и недостатъци, можем да си го откараме до утре сутрин.

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 22 2009, 11:41 PM
Коментар #66

Е какво "се харесва"?

Масата от дебелите космати мъже са женени.

Масата от дебелите (добре де, не космати) жени са омъжени.

Критериите за красота са пълни глупости.

--------------------

+Quote Post
Mor Galad
коментар Sep 23 2009, 12:13 AM
Коментар #67

Прогресиращ

Коментари: 558
Регистриран: 3-September 09
Потребител N: 3551

Между другото ми е интересно как си обяснявате брака между Адриана и Кристиян Карембьо. За справка на хората, които не са футболни фенове, първата е топ манекенка от Словакия, а вторият един меко казано грозен футболист, когото няма да уцелите в тъмното. Едва ли е за пари, защото нейната кариера е по-успешна от неговата.

Друг е случаят със Хайди Клум и Сийл, където макар и да има очевидно несоътветствие във физическата красота на двамата, не може да не се отчете изкуството като фактор, който разчупва прагматичните закони на логиката и биохимията.

А иначе по темата за бирените коремчета - със сигурност те не са еталон за мъжка красота, но пък за всеки влак си има пътници. Вкусове всякакви. Познавам човек, който тренира таекуондо и е в перфектна физическа форма, но си пада по пълни момичета. Ако са под осемдесет изобщо не ги поглежда. А като знам какви мацки точат лиги по него, му се чудя на акъла, но въпрос на предпочитание.

--------------------
Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.

+Quote Post
kstanishev
коментар Sep 23 2009, 09:26 AM
Коментар #68

Прослушващ метъл
**

Както няколко хора покрай мен забелязаха, оказва се, че в днешно време по-фините госпожици се лепят на пълни батковци и чичковци, докато тъничките господа се захласват по по-едри мадами...

Обяснение - нямам biggrin.gif

За Адриана и Кристиан също нямам обяснение, но е факт, че толкова години вече са заедно... жалко, доста хора плакнат очи по нея...

--------------------

+Quote Post
Night
коментар Sep 23 2009, 10:08 AM
Коментар #69

Просветен

Цитат(I Like Scat Porn @ Sep 22 2009, 11:56 PM) *
кое е красиво и кое е нормалното тяло.

Това,което ти служи отлично.
Не да е 120 кг мускули, изхабени стави, зле функциониращи, претоварени органи и тн
Нито пък физиката на топманекенките от бившия СССР, на които все едно малко остава да се счупят.
Да няма фрапиращи дефекти и увреждания, да можеш да качиш няколко етажа с него без да ти се струва, че умираш, да има енергия за работа и живот... ей такива са ми представите за нормално, хубаво тяло.

--------------------
Charles Baudelaire

+Quote Post
Metallica
коментар Sep 23 2009, 10:11 AM
Коментар #70

Прослушващ метъл
**

Коментари: 100
Регистриран: 12-September 06
Потребител N: 1563

Примерите с въпросните по-горе двойки не ви ли навеждат на мисълта ,че хората не се ценят по ''бирени коремчета'' и косми?!
Всеки който си избира партньор само по физически белези е мега зле! whistle.gif

+Quote Post
Kristina___
коментар Sep 23 2009, 11:34 AM
Коментар #71

Прослушващ метъл
**

Коментари: 58
Регистриран: 13-September 09
Потребител N: 3562

Никой не е казал, че се ценят само по това. Просто коментираме така нареченото проучване.
Едва ли има някой, който да не е наясно, че само с "опаковка" не става.

--------------------

Kamelot forever!

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 23 2009, 12:29 PM
Коментар #72

Па една жена, ако не е хубава - що е?

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Sep 23 2009, 12:57 PM
Коментар #73

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

OMG @ темата. Някакви производители на сладоледи са направили проучване, за да окуражат всички гнусни дебелаци да продължат да се тъпчат с холестеролните им бомби, а вие го обърнахте някво насериозно само по бирените шкембета и косми ли си избирате партньорите.

LOL х безкрайност.

edit: Даже не са и сладоледи, но тъпият журналист, който го е превеждал, явно така е решил...

--------------------

+Quote Post
Preacher
коментар Sep 24 2009, 07:08 PM
Коментар #74

Прогресиращ

Коментари: 507
Регистриран: 31-May 09
Град: провинция Lateralus, Blackwater Park
Потребител N: 3439

Цитат(Dred @ Sep 22 2009, 10:17 PM) *
Към Сиело

искаш да ми кажеш,че предпочиташ тоя отляво пред този в дясно rolleyes.gif

Ти сериозно ли?
Даваш ли си сметка какво е нормална мъжка физика и къде нещо спира да бъде секси, 'щото видиш ли е прекалено "секси"... егасиму и извращенията.

--------------------
Уста в уста и прах при прахта...

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 24 2009, 07:16 PM
Коментар #75

Хър-мър

Абе тука има една друга подробност - слабият вариант е в някакви смешни шорти тип 'кретена Росен от петия етаж отива на плаж', дето са му качени на врата почти, а мускулестият носи секси боксерки тип 'каква кобилка, ще те клатя ден и нощ' и е заголил пъп. Гадни манипулатори!! devil.gif

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 24 2009, 07:17 PM
Коментар #76

Мускулите са си доста полезно нещо, всъщност.

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 24 2009, 07:19 PM
Коментар #77

Хър-мър

Никой не го отрича, ама за какво ще ги използваш всъщност?

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 24 2009, 07:24 PM
Коментар #78

Ми все ще влязат в употреба. За носене на нещо тежко, примерно.

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 24 2009, 07:29 PM
Коментар #79

Хър-мър

Аз съм 49 кг, повечето ги правят костите ми, а не мускулите. Мога да вдигна 20 кг и да ги пренеса на някоко метра (да кажем 10-15-20 или два етажа, колкото е къщата ни). Освен това съм момиче (по подразбиране съм по-слаба физически от един толкова кльощав мъж). На мен мускулите ми служат добре.

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 24 2009, 07:30 PM
Коментар #80

^Е ти си жена, нормално...

--------------------

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 24 2009, 07:31 PM
Коментар #81

PAIN

Ами мускулите могат също така да служат и да защитиш любим човек.

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 24 2009, 07:32 PM
Коментар #82

Хър-мър

Дойдохме си на думата. Айде да не правим офтопик разговор само smile.gif

--------------------

+Quote Post
Night
коментар Sep 24 2009, 07:42 PM
Коментар #83

Просветен

^^Ма представям си как един мъж ще тръгне да защитава любимата си.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ

--------------------
Charles Baudelaire

+Quote Post
Enslaved
коментар Sep 24 2009, 07:46 PM
Коментар #84

Просветен

Коментари: 432
Регистриран: 13-May 08
Потребител N: 2750

И защо не?

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 24 2009, 08:06 PM
Коментар #85

PAIN

^^И аз се учудвам кое ти е смешно в случая. blink.gif

--------------------

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 25 2009, 01:50 AM
Коментар #86

Цитат(SepulTeraHead @ Sep 23 2009, 01:57 PM) *
OMG @ темата. Някакви производители на сладоледи са направили проучване, за да окуражат всички гнусни дебелаци да продължат да се тъпчат с холестеролните им бомби, а вие го обърнахте някво насериозно само по бирените шкембета и косми ли си избирате партньорите.

То всъщност в сладоледа няма някакви безумни количества холестерол. Проблема е в рафинираната захар и наситените мазнини. Не че има значение, просто се правя на умен.

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
Beyond the Grave
коментар Sep 25 2009, 08:23 AM
Коментар #87

Просветен

Коментари: 399
Регистриран: 5-July 07
Потребител N: 2200

Това, че си прочел нещо в Wikipedia, не те прави умен, сешсе? wink.gif

--------------------
Bury me in a nameless grave...

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 25 2009, 08:48 AM
Коментар #88

Wikipedia е доста слаб източник на nutritional информация. А позволяваш ли ми да знам без нея какво има в сладоледа или ми е забранено?

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
Night
коментар Sep 25 2009, 12:27 PM
Коментар #89

Просветен

Смешно ми е, защото сред мнозинството мъже, които съм познавала, едва ли има и 2-3, които да биха защитили своите любими хора, ако наистина се наложи. Даже съм останала с впечатлението, че физическата сила и развитата мускулатура от една страна и тази готовност са обратнопропорционални.

--------------------
Charles Baudelaire

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 25 2009, 12:47 PM
Коментар #90

beyond the grave, ти фейк на ролф, the_wise, или вилле /вало/ / кнут / уинтърстормс си?

ролф и уинти поне са по-интелигентни и галантни, докато ти си някаква тотално гноясала вагина О.о

--------------------

+Quote Post
Discipline
коментар Sep 25 2009, 01:01 PM
Коментар #91

Keep trekking

Коментари: 1495
Регистриран: 20-May 09
Потребител N: 3419

Цитат(conguestadors @ Sep 24 2009, 08:31 PM) *
Ами мускулите могат също така да служат и да защитиш любим човек.

Е те мускулите сами по себе си нищо не могат да защитят, смятам. Не е от значение колко си голям и т.н. За мен е важно да има човек сила и издръжливост, а това как изглежда външно е бошлаф.

--------------------
Каквото посееш, това ще пожънеш.

+Quote Post
Kent
коментар Sep 25 2009, 01:04 PM
Коментар #92

Прогресиращ

Коментари: 506
Регистриран: 3-January 07
Потребител N: 1766

Абе винаги си е по-добре мъжът да има къде да го хванеш, вместо да е като някаква вейка... tongue.gif

+Quote Post
Во Царствии Твое...
коментар Sep 25 2009, 01:10 PM
Коментар #93

Прогресиращ

Коментари: 967
Регистриран: 7-July 09
Град: Транай
Потребител N: 3491

Еммм идеята не е ли да се хващат мъжете за "дръжките", не за коремчетата smile.gif ?

--------------------
И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела...

+Quote Post
Chimera
коментар Sep 25 2009, 01:58 PM
Коментар #94

Глава на монархията

Цитат(Kent @ Sep 25 2009, 02:04 PM) *
Абе винаги си е по-добре мъжът да има къде да го хванеш, вместо да е като някаква вейка... tongue.gif

То винаги има къде да го хванеш...

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 25 2009, 02:49 PM
Коментар #95

Хър-мър

^Имало и изключения от това правило.

Цитат(Night @ Sep 25 2009, 01:27 PM) *
Даже съм останала с впечатлението, че физическата сила и развитата мускулатура от една страна и тази готовност са обратнопропорционални.

Неприятно, но (май де) е факт.

--------------------

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Sep 25 2009, 08:47 PM
Коментар #96

My Name Is Mud.

Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

Мускулната маса в повечето случаи не е предпоставка за сила. Ето вижте културистите, помпат се със стероиди и какви ли не глупости, но ударът на един културист няма да боли толкова колкото ударът на един не толкова напомпан боксьор, например. Важен фактор е и колко всъщност човек е луд.

--------------------

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 25 2009, 08:55 PM
Коментар #97

Цитат
Мускулната маса в повечето случаи не е предпоставка за сила.

?!?!?!

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 25 2009, 08:57 PM
Коментар #98

^
Не отсяваш правилно, хвани това
Цитат
ударът на един културист няма да боли толкова колкото ударът на един не толкова напомпан боксьор, например. Важен фактор е и колко всъщност човек е луд.

Сега вече може си теглиш ножа biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Anomandur
коментар Sep 29 2009, 09:35 PM
Коментар #99

Прослушващ метъл
**

Коментари: 76
Регистриран: 9-September 09
Потребител N: 3557

Друг е въпросът,че има хора,които тежат 50-60 килограма и могат да свалят на земята и напомпания културист, и боксиора с дясната си ръка,докато пикаят с лявата smile.gif

+Quote Post
I Like Scat Porn
коментар Sep 29 2009, 09:39 PM
Коментар #100

Дааааааааааа, и един мармот...

П.С. Минджа Скруул

--------------------

+Quote Post

6 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 06:16 AM