![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Има отворени теми за последните 2 албума, както и тема в която се сравняват те и Sonata Arctica, но тема в която да се коментира всичко относно групата няма. Какво мислите за една от най-свежите съвременни групи?
![]() Последния им албум размазва. Чудя се,дали сега с новия вокал нещата ще са пак толкова добри? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Невероятно любима група, засега лош албум от тях не съм чувала. "Evolution 4.0" определено е най-професионалният им запис, като нищо завзема позицията на най-доброто им издание от тази гледна точка. Обаче в "The Burning" са най-любимите ми песни от дискографията им ("Until We Touch the Burning Sun" е веднъж), "Tools of Destruction" също ми е твърде много на сърцето. Иначе в Еволюцията ме впечатли най-вече това, че втежниха музиката доста осезаемо, но за разлика от много други банди не беше за сметка на мелодиите; Pasi няма какво да го коментираме, чутовен глас и една от най-големите загуби за музикалната сцена въобще (нямам идея дали има планове да се занимава с музика). Ще видим какво ще изкарат в скоро време - "Star" не ми допадна на първо или второ слушане, но откъсът от "I Almighty" на свой ред звучеше страшно стабилно. Каквото и да си говорим, все пак не са вчерашни музиканти, така че по-скоро си чакам с търпение и интерес.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
За мен те нямат слаб албум досега, за разлика от "много по-добрите", според някои, Sonata - от тази гледна точка не виждам защо сравнението между двете банди да е съвсем неуместно. Да не говорим, че реално и двете групи са "деца" на Stratovarius.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Напоследък съм в страни от всичко що не е Symphonic Black Metal и нoвината за новия вокал ме постъписа, защото наистина за мен е лоша новост (обожавах предишния). А иначе Thunderstone са ми любимци от Power-ите заедно с Iced Earth!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Добре е, доста добре. В пъти по-грабващо от "Star", интересно какво ще направят с гостите в другите песни, обаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Албума лийкнал ли е?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Раничко е още...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хич не е даже, пиратите се бавят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Засега поне на обновения им сайт може да се сравнително продължителен семплер. От чутото не съм кой знае колко впечатлен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не искам да го чуя сампъла.
Но съм длъжен да кажа, че тея момци заслужават повече внимание, а са яко пренебрегнати. Свежарски са и вокалистът им /който не знам в сегашния състав ли е въобще/ има силен, много силен глас. Сечивата/пособията на разрушението е най-доброто им за меня. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече не е, там е работата. Иначе виждам, че албумът е лийкнал, остава да чуем какво са сътворили.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Тоя нов албум на първо слушане ми звучи доста спънато нещо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
И на повече от първо пак така си звучи. Имам чувството, че не (само) Rick е проблемът. Даже си пее човекът.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Най- силно впечатле ми направи единствено Suffering Song... язък за групата
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Честно казано не съм очарован от албума. Нищо запомнящо се като цяло. Май първите им два албума ще си останат най-яките според мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсурд. Отказвам да го слушам повече и да се опитвам да се изнасиля да ми хареса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Някой може ли да ме светне дали Sea of Sorrow е оригинална песен на Тhunderstone или кавър. Защото, когато я чух за първи път пред няколко години, ми прозвуча много познато. Иначе парчето ми е много любимо.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Същото и тук. Песента си е тяхна, но припевът винаги ми е звучал като изскочил от албум на Axel Rudi Pell. Обърни внимание и кажи дали си съгласен, че ми е интересно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не само припевът, ами цялата песен барабар с текста си звучат тотално Пелски. В изцяло положителният смисъл.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Трашак албум е последния , и нищо общо с 1и 2 -ри албум, като много пауър групи в последно време и те са пълно разочарование
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Dirt Metal е най-слабият им албум досега, много отстъпва на предишните. Иначе сам по себе си става, даже има няколко приятни парчета. Новият вокалист се справя добре.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, именно това е най парадоксалното ... очаквах проблема да е в вокала, но.. той се справя отлично
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Същото и тук. Песента си е тяхна, но припевът винаги ми е звучал като изскочил от албум на Axel Rudi Pell. Обърни внимание и кажи дали си съгласен, че ми е интересно. Напълно съгласен. Трябва да си призная обаче, че първата ми асоциация беше с Ковърдейл. Даже ми се стори, че се получава и носовот пеене. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:23 AM |