![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Та... Здравейте! Аз съм Кристина, на цели 19 (не мога да повярвам
![]() ![]() ![]() Тъй като форумът си е предимно за музика ще започна с нея. ![]() Откакто се помня слушам метъл и рок... Просто родата ми главно това слушаше, и преспокойно мога да кажа, че съм израстнала с Metallica, Iron Maiden, W.A.S.P., Bon Jovi... За тях специално най-ярко ми се открояват спомените ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе като цяло за мен - когато харесвам нещо го харесвам истински. В повечето случаи не обичам да споря с мнение, а с факти. Човечна съм, уважавам чуждите интереси и мнение. Не обичам да ми се бъркат в нещата, обичам сама да взимам решения. Ако сгреша - уча се от грешките си. Нищо не ми липсва, за това може и да се каже, че съм много глезена и обичам винаги да става моето и по моя начин. Имам амбиции да се занимавам с танци, но ще видим. Напоследък фотографията ми е интересна, занимавам се и с Photoshop от години. Тази година ме приеха във Велико Търново, така че съм и студентка. Мисля,че това е достатъчно, надявам се да не съм ви отегчила. Поздрави ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Здравей и добре дошла! И макар че тук Камелот са на огромна почит, то вглъбяването в една група не е популярно.
От кой град си? Какво учиш? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Освен камелот нищо друго прогресивно не спомена. Айде добре дошла!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Снимка думай
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Здрасти, дамО на Камелот!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Tits of GTFO!
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Благодаря за посрещането
![]() Здравей и добре дошла! И макар че тук Камелот са на огромна почит, то вглъбяването в една група не е популярно. От кой град си? Какво учиш? ![]() ![]() Приеха ме социална педагогика - последно желание беше, за съжаление. Но може би така е трябвало да стане. Града умишлено не го споменах в темата по ред причини, но в крайна сметка го написах в профила ![]() Относно вглъбяването... Не мисля,че е нещо лошо. Голям кеф е да си имаш нещо любимо, нещо НАЙ ![]() ![]() Освен камелот нищо друго прогресивно не спомена. Айде добре дошла! Благодаря. Споменах само групи, които твърдо мога да кажа, че харесвам. И стиловете, които най-много съм склонна да слушам. ![]() Снимка думай Снимка? Че задължително ли е да има снимка? ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ako беше Рой Кан, щеше да дадеш, нали
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това си е чисто заяждане, какво общо има Roy въобще?!
![]() Снимка има в профила ми и мисля, че е напълно достатъчна. Пък и какво значение има как изглеждам? Не съм тук да правя модно ревю, а да се запозная (по възможност) със забавни хора, които със сигурност няма да пробирам по външен вид ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Брей, ква си докачлива. Всеки има право да е грозен, споко.
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм докачлива, коментарът беше напълно неуместен.
-------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Си, си : )
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ох, какви са тея работи тук, бе...
Айде, добре дошла от мен, и не им се връзвай, като скучаят става така тук, хахаха. ![]() Приятно писане! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кристинка, споко, де, ти пък, блъд е симпатяга, не му се засягай <33
Оно е джунгла тукъ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Не се впрягай, тук ако не се заръфаш с някой значи правиш нещо не както трябва
![]() Добре дошла! -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Може би е добра идея, някой да ти каже, че настроението в този форум често е леко майтапчийско, така че не приемай закачливите коментари толкоз сериозно.
Но пък ще изразя несъгласието си с неподбирането на хората по външния вид. Според мен точно така трябва да се прави! Виж, например, тези, които най-много слушат Камелот (аз) са и най-красиви (аз)! Докато да речем blood-а слуша най-вече осемдесетарски глем и изглежда като зле топирана девойка от времето на социализма. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Здравей!
Честито ти приемане, като дойда до ВТ да си прибера документите, може да пием нещо в Улицата. Затъжих се за това кръчме ![]() Приятно занимаване във форума ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щурма слуша чалга
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ви още веднъж
![]() Но пък ще изразя несъгласието си с неподбирането на хората по външния вид. Според мен точно така трябва да се прави! Виж, например, тези, които най-много слушат Камелот (аз) са и най-красиви (аз)! Докато да речем blood-а слуша най-вече осемдесетарски глем и изглежда като зле топирана девойка от времето на социализма. Хаха,това ме уби ![]() Здравей! Честито ти приемане, като дойда до ВТ да си прибера документите, може да пием нещо в Улицата. Затъжих се за това кръчме ![]() Приятно занимаване във форума ![]() Тъкмо ще ме открехнеш къде е,аз там за първи път ще живея,още не познавам терена ... ![]() ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Willkommen!!
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 ![]() |
Здравей и от мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Привет, снимката в профила ти много ми хареса, супер красива и женствена изглеждаш. (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Привет и от мен. Поздравявам те с "Forever" на...абе знаеш на кой
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Даже си я пусни два пъти, че се присъединявам към поздрава. Приятно прекарване тук!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eee,eee
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Безсмъртна класика е, Кристина. За мен Камелот са една от най-стабилните банди днешно време, заедно с Mastodon, Cynic, Nevermore, Opeth, Katatonia, Meshuggah и Trivium
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти, аз съм забавен. И красив (е, не колкото Щурма), нищо че не подбираш. Освен това съм ултрас на Камелот - доказателство тук, гледал съм ги 2 пъти на живо и вярвам, че ще потретя. Вече не пиша много във форума, защото работя много и изкарвам големи пари. Пиша само в темите на хубави девойки. Жалко, че си във Велико Търново - съжалявам, но ми е далече. Освен Камелот и разни други хеви неща няма да е зле да прослушаш и по-тежки (взимай пример от мен). Това е.
Искам да помоля всички новорегистрирани свободни девойки, на чийто теми за представяне не съм се отчел да се свържат с мен възможно най-бързо с необходимите снимкови материали и размери. Предварително благодаря! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
аз ви препоръчвам Любо /таксата ще ти е взимам после, морте, ПР си е сериозна работа/.
доволно яко момче е, аз бих го чукал, ако не бях хетеро. 9/10 му давам, ей! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Злетаци, пича в огледалото ми е най-як :>
Не се ебавам, много съм готин, се еба. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти, аз съм забавен. И красив (е, не колкото Щурма), нищо че не подбираш. Освен това съм ултрас на Камелот - доказателство тук, гледал съм ги 2 пъти на живо и вярвам, че ще потретя. Вече не пиша много във форума, защото работя много и изкарвам големи пари. Пиша само в темите на хубави девойки. Жалко, че си във Велико Търново - съжалявам, но ми е далече. Освен Камелот и разни други хеви неща няма да е зле да прослушаш и по-тежки (взимай пример от мен). Това е. Искам да помоля всички новорегистрирани свободни девойки, на чийто теми за представяне не съм се отчел да се свържат с мен възможно най-бързо с необходимите снимкови материали и размери. Предварително благодаря! Потвърждавам всяка дума от този пост. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Любо, ако ще мерим кхм, Камелотите, девойката е за мен. Ако прибавим и споменатите от нея Within Temptation и HammerFall, вече забиваме и в малшанса... ЗабиваШ, де. Но тъй като съм отворена за предложения, не виждам защо да не можем да го обсъдим.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не знам дали ви прави впечатление, че всеки говори за това, че ще вземе мацките, а накрая винаги отиват при една конкретна личност. Та в този смисъл се чудя, защо трябва да се изправяте срещу съдбата?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Такава е съдбата на басистите, хахаха.
![]() Едит: То май в този форум само аз не слушам Камелот, хах. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Докато всички се контите кой е по-по-най, мисля скромно и фантомично да забърша мацката. Все пак, кх кх, и аз слушам Камелот, пък и други интересни неща имам в заложби...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз ако бях на нейно място щях да съм се разкарал от форума вече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имам ли право на някакъв глас или да оставя на вас дискусията?
![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имаш пълното право да слушаш Kamelot.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^За Камелот ясно, ама от 'де тази екзотика във визията ти ?
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубав въпрос, и друг път са ми го казвали, но и аз не знам от къде се е взела
![]() Sturmfuhrer , ти поне можеш да видиш ,че по тази част съм изпълнителна. ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Добре дошла и от мен....
offtopic Ако бях на твое място щях да избера Щурма ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти
![]() Хахаха, забелязах , че той е нещо като звездата на форума ... ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само мъже ли се котират при теб...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Chimera, няма такова нещо. Просто ги ръсят най-много...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малцинствата са с предимство в такъв случай...
Някой път може да пийнем по кафенце, ала-бала... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам нищо против, ако се отвори възможност защо не?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Тука стана място за сфалки нещо
![]() wtf ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука стана място за сфалки нещо ![]() Че аз откакто съм тук, все си мисля, че това е целта на форума. А пък на профила ми пише, че съм тук от 2003-та година. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
А, аз съм младичък
![]() Вчера се регистрирах ![]() Не му разбирам още -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Едит: То май в този форум само аз не слушам Камелот, хах. И аз не ги слушам. Някой ден ще трябва да седнем на по бира и да си говорим против Камелот. ![]() Добре дошла на момичето и приятно изкарване тук. Аз няма да те свалям щото съм женен. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
И аз не ги слушам!
А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, какво стана тук? Както досега сваляхте мацката, сега почнахме да сваляме conquestadors, да си мерим коя пО не слуша Камелот, хаха?
![]() Инак, да, задълже някой път трябва. Макар че това, което имам да кажа за тях ще изпие повечко бири. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Тежка е съдбата на този форум...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
И аз не ги слушам! А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() "Вашите мъже"... а нашите жени? Таратанци... и после ние сме сексисти и сме искали да ви заробваме и прочее... аз к'во да направя, че Меноуор живеят 10 века назад във времето и не са осъзнали прогресивността на еманципацията. Те са си в своя свят, докато останалите мъже, дето са наясно с реалността, страдат ли страдат! Сърцето ми се къса, ей, нищо не разбирате вий... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да се отчета и аз - Здравей и приятно прекарване тук ; ) Хубави снимки, особено тази на профила. Успех и със студенстването, тъй като по това май си приличаме :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази тема пак живна
![]() ![]() Аз няма да те свалям ![]() Aми то не ти и трябва,защото май доколкото разбрах съдбата ми била предопределена и нямам право на избор ... ![]() ...Което е доста интересно,така или иначе мисля да се задържа във форума ![]() А иначе, kristina_, релакс, нашите мъже са много големи на приказки, ама опре ли се до действието хич ги няма! ![]() Да не се стряскам значи? ![]() ![]() Да се отчета и аз - Здравей и приятно прекарване тук ; ) Хубави снимки, особено тази на профила. Успех и със студенстването, тъй като по това май си приличаме :Р И на теб благодаря. ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат "Вашите мъже"... а нашите жени? Таратанци... и после ние сме сексисти и сме искали да ви заробваме и прочее... аз к'во да направя, че Меноуор живеят 10 века назад във времето и не са осъзнали прогресивността на еманципацията. Те са си в своя свят, докато останалите мъже, дето са наясно с реалността, страдат ли страдат! Сърцето ми се къса, ей, нищо не разбирате вий... Спокойно, Preacher, точно теб не те сложих в числото на "нашите" мъже. И не се хваща за всяка дума на хората, досадно е. Някак дразнещо. ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Мразя да не ми се получават бъзиците...
![]() Имам нужда от повече емотки... или да си присадя чувство за хумор. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ако е успокоение, аз също съм оперирана от такова ; )
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
абе мразя да изглеждам от стадото, ама и аз не слушам Kamelot
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тц,ще ви тупам.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Приемам да се надбирваме
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 21-September 09 Град: SozOpoL Потребител N: 3574 ![]() |
![]() Неска се регнах в форума и видях веднага тема на фен на Камелот :]]] много се зарадвах -------------------- Every day sends future to past
Every breath leaves one less to my last |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:53 AM |