![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали сте много отворени и цитирате Hatebreed и Born From Pain от време на време. Защо тогава няма тема за албума на годината???? Ако имате поне малки топчици трябва веднага да го чуете това нещо.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добър е.
Bluetality обаче повече ме кефи, честно да ти кажа. :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нз. Bluetality точно ми идва скучен леко. Първите две песни са супер, следващите няколко са болезнено чакане на "41 Shots", следващите са чакане на "Messiah or the Great White Pope", а след тва чакаш да свърши. Искам да кажа, че има пълнежи в него.
Виж новия мачка отначало до край, почти колкото "Master Killer"... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Няма база за сравнение с първите им албуми. Иначе не е лош. Хич даже. Групата за мен е от най-класните метълкор такива. Легенди бих ги нарекъл дори.
MASTER KILLER няма да бъде достигнат. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е белият папетко си е най-яката песен на Merauder, която съм чувал /не съм им слушал най-ранните неща, признавам/. Underground girl ми е любима инак оттам.
Аз имам още внимание да му обръщам на Годеца де. Не е казано, че се слуша някакъв период и после се отебава. Те албумите попиват с времето, независимо дали жанрът им е директен като кора или по-заплетен като еди-какъв-си-прог. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те издават албуми достатъчно рядко, за да попият яко. Иначе чуй първите два. И без тва не са кой знае колко дълги
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Кавърът на GRIM REAPER е разцепващ! SEE YOU IN FUCKIN' HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:27 PM |