![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 10-May 06 Потребител N: 1338 ![]() |
Вчера си сложих обичка на пъпа но съм в двоумение,казаха ми да не го мажа и почиствам с нищо освен кислородна вода,но четох из нета ,че на повечето са казали да го мажат и с някаква антибиотична паста...Сега да търся ли или да продължавам с кислородната вода,страх ме е да не се възпали само с нея...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
Уф, ми не знам и аз какво да ти кажа, сега нямам представа при теб как ще се развият нещата и дали ще ти се възпали, но на твое място за по-сигурно бих го мацала и с оназ' паста! Една моя приятелка, а и една друга девойка си ги мажеха само с кислородна вода и на двете им се възпалиха ужасно, приятелката ми дори си я свали и сега има доста кофти белегче на пъпа (е, не е болка за умиране, но все пак...)! При тях причините за възпалението може да са всякакви, може да не са се мацали как трябва (едва ли всъщност), може в студиото като са ги дупчили да не са го направили как трябва, абе всичко може, но си е факт, че се възпалиха! Пъпа е много рисковано място за дупчене, там почти винаги се инфектира и стават нек'ви шитове, за това трябва много да се внимава! Аз много се радвам, че ми мина мерака да си го дупча! Поразпитай някакви хора с пиърси там к'во да правиш, те к'во са правили, ала бала и прецени дали да използваш и нещо друго освен кислородната вода. Ай, ше стискам палци 'сичко да е наред!
![]() Пъ. съ: Амм, ти в кое студио се дупчи между другото? -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:54 AM |