![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Казвам се Здравко Йорданов и съм от София. 10-ти клас съм в 39 СОУ "Петър Динеков" испанска паралелка. Нямам снимка и затва:
ръст: висок коса: черна (къса) очи: кафяви ееееее, достатъчно, вече можете да ме познаете ![]() ![]() Хобита: китара/музика (не знам кое е по-голямото), баскетбол, скейт (от лятото ще почвам да си троша кокалите ![]() Обичам пия Sprite и beer. Не се обличам като метъл, освен единия синджир на ръката. Лично не се и смятам за големия метъл... въпреки че слушам доста метъл групи. От метъл стиловете предпочитам death и thrash. Освен тях слушам хардкор и пънк-рок. Абе като цяло обичам бързите работи (за музиката става въпрос ![]() Не пуша нищо и не пия много често - все тъпи и прости неща. Тренирал съм плуване ![]() ![]() ![]() ![]() За контакти sic@gbg.bg В mIRC #metal-world с ник Jicata или [Sic]. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Малко Зло ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 25-April 03 Потребител N: 82 ![]() |
Sega sym vyv Vienna i vremeto naistina e mnogo ama mnogo gadno.
Koncerta vsyshtnost beshe na Papa Roach i Murderdolls samo podgrqvaha ama da beshe mnogo qko. Az poneje sym umna reshih da se nabutam v mash pit-a i po nqkoe vreme se naloji edin mnogo liubezen mladej da me iznasq ama ina4e beshe super. Papa Roach za nishto ne stavat live ama Murderdolls napravo ni razbiha, az togava gi 4uh za pryv pyt i mnoo se nakefih. Tfa e gotta go 4e imam rabota. kissez |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:05 PM |