![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Коя ви е любимата песен на Black Sabbath? Ама най-любимата. Не искам да поствате 326576432156532144321 заглавия. Най-много една две.
За мене. 1. AFTER FOREVER - Защото просто е велика песен. Няма кво да обяснявам. Всички които се мислят за ебати яките сатанисти или за ебати стабилните атеисти, трябва да прочетат текста и да се замислят малко. За #2 веднага се сещам за хиляда песни, но After Forever си е най-любимата и тва е. Under The Sun, Wheels Of Confusion, Sabbath Bloody Sabbath, Sweet Leaf( ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 29-May 06 Потребител N: 1374 ![]() |
Ozzy и Sabbath са ми слабостта и ми е доста трудно да определя най-любимите си песни, защото наистина всички песни от периода с Ozzy са ми любими. Но на първо място определено поставям Iron Man - текста е адски завладяващ (нещо много важно за мен). Музиката е повече от добра, просто перфектни рифове. А вокалът на Ozzy няма смисъл да се коментира. Друга любима ми е War Pigs, много ми харесва акапелното пеене, а текстът просто е велик.
Politicians hide themselves away. They only started the war. Why should they go out to fight? They leave that role to the poor, yeah. Не са ли велики. Paranoid, Electric Funeral, Sweet Leaf, Changes (страхотна балада), Black Sabbat, N.I.B., The Wizard (Ozzy къв е луд с хармониката ![]() ![]() П.С. BenedictXVI ЕВАЛА за темата !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:15 PM |