![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За мен е удоволствие да ви представя Boot!
Тя е малко срамежлива, но това ще отмине, защото в крайна сметка няма причина. В този форум всички сме дебили, някой си го признават - други не, и в това му е чара... ![]() Ако главата ми не беше толкова размътена, след здравия headbanging който му ударих на DVD-то на Opeth, щях да напиша куп мъдри неща, но и с това ще се задоволите. Boot е едно много приятно момиче, от онези които не те натоварват с нищо негативно ами ти действат пречистващо и зареждащо при всеки разговор. Искам да наблегна на две основни точки, като за начало и финал на моя монолог: 1. Приветствайте с "Добре дошла" момичето бе!!! 2. Всеки разгонен коч, който се опита да я зарибява по някакъв начин, ще яде много, ама много бой от мен... ![]() Благодаря за вниманието! П.П. Шел, в твоя чест станах олд-скуул Ерико. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
...the sky won't fall forever. ляляляля.
Благодаря ти. Всъщност обичам да говоря за себе си, но не знам от къде да започна. За това ще кажа само най-основното, за останалото всеки може да попита. Казвам се Ива, от София. На 17 години. Музика. Книжки. Хубави филми. Психология. Бира, от скоро. Не пуша. Не се друсам. Не харесвам емо кидс. Харесвам Кърт Кобейн. И не само. Уча. Скоро ще преустановя това си занимание за 2 месеца и половина. Работя. Опитвам се да не осакатявам хора, докато дупча различни части на тялото им. Слаш е добричък. И лаконичен (можеше повече да се разпростреш по повод светлата ми личност). Имам лош навик да пиша дъълги изречения и да им обърквам пунктуацията. Не ми личи, за момента. Не казах почти нищо за музиката, защото мога да кажа много. Здравейте, всъщност. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:59 AM |