![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко пак имах проблем с комшииката от долу, заради силата и вида музика която слушам. Вие имате ли такива проблеми? Разкажете интересни истории за хората около вас (комшиитe)
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
В интерес на истината нямам проблеми със съседите си, дори ж много от случайте се кефят като се разпея. Макар и да нямам навика да спазвам часа им за следобеден сън и да не се съобразявам много с това дали метъла им харесва и дали ваобще пенсионерските им глави могат да го понесат, не получавам оплаквания:))
Друг е вапроса дали аз издържам .... имам един ама ужасен съсед на долния етаж с мощна уредба и див чалгаджия, който прави максималното да ми отрови живота, но и на него няма да се дам:))... ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 11:42 AM |