![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Не търси вината в метъла. Хората деградират или успяват, независимо каква музика слушат. При религията е същото. Трябва да ти кажа, че единствено в БГ, хората свързват метъла с дрога или сатанизъм, това съм го видял лично. Според мен в по-голямата си част тази музика учи хората на добродетели и им показва истината на живота, а не ги заблуждава с илюзии за любов и щастливо бъдеще. Разбира се има и изключеня, но те не са повече от всяка една друга музика.
Иначе добре дошъл. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Не търси вината в метъла. Хората деградират или успяват, независимо каква музика слушат. При религията е същото. Трябва да ти кажа, че единствено в БГ, хората свързват метъла с дрога или сатанизъм, това съм го видял лично. Според мен в по-голямата си част тази музика учи хората на добродетели и им показва истината на живота, а не ги заблуждава с илюзии за любов и щастливо бъдеще. Разбира се има и изключеня, но те не са повече от всяка една друга музика. Иначе добре дошъл. Благодаря ![]() Цитат Религиозна консервативност?! WTF??? Да не си сектант някакъв? Цитат Доколкото разбирам Александър е евреин, нормално е религиозната консервативност да подтиска всичко не свързано с религията. Цитат Не си знаел нищо за метала викаш.. а сега какво знаеш? Слушаш ли метъл изобщо? Кажи нещо за себе си на деградиралите типове... А, въобще никъде не съм твъдял нещо подобно, говорех за конкретен случай, а и участието ми във форума е сигурен белег, че не ви смятам за деградирали. Малко съм се занимавал с музика, свирех на пиано и има много неща , които според мен са много добри, има и такива обаче , които ме отблъскват и шокират. А иначе за мен на 25 съм, първо учех в софийския , ама трябваше да замина, после две години в Берн , от около 8 месеца съм в България и имам ужасни проблеми с администрацията. Ми това е в сравнителна степен живота ми след като завърших гимназия ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:31 PM |