![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре дошъл...Чак такива деграданти не сме
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
![]() Добре дошъл...Чак такива деграданти не сме ![]() ![]() Благодаря, макар, че както казах никога не съм твърдял подобно нещо. Впрочем непознавам метъл, прост човек има нещо обаятелно в тях, а и всички са идеалисти, поне тези които позннавам. Много странно съчетание ![]() Не търси вината в метъла. Хората деградират или успяват, независимо каква музика слушат. При религията е същото. Трябва да ти кажа, че единствено в БГ, хората свързват метъла с дрога или сатанизъм, това съм го видял лично. Според мен в по-голямата си част тази музика учи хората на добродетели и им показва истината на живота, а не ги заблуждава с илюзии за любов и щастливо бъдеще. Разбира се има и изключеня, но те не са повече от всяка една друга музика. Иначе добре дошъл. Ми да, там поне където съм живял се слуша повече национална музика, а метъла е по-скоро опит за екстравагандност, докато в България е мироглед и начин на живот -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 01:16 AM |