![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко пак имах проблем с комшииката от долу, заради силата и вида музика която слушам. Вие имате ли такива проблеми? Разкажете интересни истории за хората около вас (комшиитe)
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Когато със сестра ми бяхме малки съседите над нас бяха в разцвета на тинейджърските си сили. 3 момчета, неуморно слушащи, известните по това време, чалга и поп хитове. И винаги си избираха прекрасното време от 9 вечерта до 2 през нощта. Естествено, двете със сестра ми възроптахме и през вечер господин Тати ходеше най-учтиво да ги моли да намалят. И те го правеха.
Когато аз пораснах ме подгони параноята, че вече застаряващите ми съседи от горния етаж ще правят проблем. Но всъщност не стана така. Нито един път, през целия ми земен път вкъщи не е идвал човек с оплаквания от музика. Нито когато аз си дъня Бодъм, примерно, нито когато сестра ми дъни Бехемот и вкарва оперни вокали (!!!), нито когато брат ми си дъни миксовете от денс хитчета ( ![]() ![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:16 AM |