![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Това на аватара ти ли си???
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Това на аватара ти ли си???
![]() Хахаха, мне това е Жени, метълката за която писах в по-горните постинги ![]() O, искаш да убедиш хората, че трябва да имаш доста прилично големи познания по Елементарна Теория на Музиката, за да слушат нещо??? Това е нелепо! А можеш ли чрез психология и познания по анатомия да обясниш защо един човек има просто Чар??? Ми не , трябва да знаеш само за себе си и да искаш да разбереш нещо ново, както аз в тоя форум и да не заклеймяваш несъгласните с теб Aахахаха как ще е той, малко е друг пол Левит, дървен философ ли се извади какво, давай малко по-спокойно...Средновековни клетви, ала бала....Слаш ти го каза в прав текст и аз го подкрепям напълно Въобще не съм никакъв философ, аз невиждам с какво накърнявам правото на Слаш да слуша каквото пожелае или по някъв неизвестен, метафизичен начин ограничавам личните му свободи. Оня ден като писа за пръв път тук, седях и си мислех - тоя прави ли се или наистина е толкова тъп. Е, явно не се правиш. Е ако някой ме срещне на улицата и ми каже това няколкото яки шута е най-малкото , което би получил. Елементарни неща, които ги знаят малките деца, ти не ги знаеш. На какво ви учат в тая църква?! Знаеш ли, такива като тебе изобщо не се опитвам да ги разбирам. Попадал съм на такива и в живота ми - игнор веднага. Аз не съм длъжен да поемам цялата простотия на тоя свят... И всичко това е доста обидно, когато ти го каже, човек смятащ юдаизма за Църква, когато при това твърди, че бил християнин и за мен е въпрос на чест да уважавам и обичам христианските ценности). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 11:02 PM |