![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошъл ![]() ![]() За какво съществува жената, ако неможе да ражда? ![]() За нищо друго, освен това да ражда здрави синове,колкото се може повече,към 6-7. ![]() ![]() Хм, `Xandria` и ти не си лоша ![]() Би ли споделила какво е твоето виждане за ролята на жената в обществото? Моляте, прочети обаче какво е отношението и позицията на Church of Satan-COS, за да няма недоразумения, ако твойте схващания съвпаднат с тези на Anton LaVey ;) Явно или не си разбрал какво съм написала,или просто се правиш. Това за жената беше в ироничен смисъл, а ти ми даваш този ненормален сатанистки сайт?!Нищо от схващанията ми не съвпада с тези на тоя извратен психар Anton LaVey, който явно познаваш добре като идеология.Дългите ти мнения са сухи,като извадени от някоя книга,пълни с противоречия и криворазбрани неща. Спирам да пиша в темата ти,защото е една голяма глупост/ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:24 PM |