![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
TerminalFrost, ама кога и за какво пропадане съм говорил?
Личните ти качества нямат нищо общо с наркотиците и алкохола и свързването им с личния ти успех за мен е елементарен опит за манипулация и осъзнато или не ти се превръщаш в дилър, в съучастник в едно от най-зловещото престъпление - наркотиците, представяйки ги в положителна светлина или неотричайки негативната им . А за останалите ти твърдения мога да кажа, че или не си ги прочел или не си ги осмислил внимателно. В по-горния ми постинг има достатъчно аргументи в подкрепа на тезата, че в голямата си част или в част от стиловете се проповядват ксенофобски и антихуманни идеи под формата на бунт срещу реалностите, които никога неможе да са достатъчно добри за всички, като същевременно се изграждат много по-отвратителни и мракобесни . Ако дадено идейно или религиозно движение порицава недъзите и недостатъците на традиционните, то задължително ли представя по-добри-национал-социализма и останалите авторитарни или тоталитарни движения в бунта си срещу парламентаризма какво по-добро предлагат-предлагат века обозначен като "Век на мегасмъртта" няколко десетки илиона умъртвени от мракобесните режими и няколко деетки в кръвопролитните войни. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:18 PM |