![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1415 ![]() |
Warrior Of Ice,Blashyrkh Не ме интересува комплексарщината - спорове за датировки и хронология, достойно интелектуално занимание за музикални профани, които ги мързи да прочетат и придобият елементарни познания за теорията на музиката и смятат, че компенсират невежеството си с механично заучаване на дати и цифри, интересува ме семантиката и музиката. Разбира се, тъй като единствената дефиниця за невежеството De nihilo nihilum in nihilum nil posse reverti е като нещо, което необосновава себе си в духа на тая мисъл са издържани и по-горните постинги
minidevil, ще е добре , както вчера казах, да изучиш нормите на езика , щото оставам с впечатление, че не си завършила средно. Надявам се разбираш, че средноинтелигентен човек няма да обяснява каквото и да било на някого, които неможе да свърже логически и стилистично едно изречение -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Warrior Of Ice,Blashyrkh Не ме интересува комплексарщината - спорове за датировки и хронология За факти не може да се спори. ![]() Цитат интересува ме семантиката и музиката С нищо не показваш, че си я схванал. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:31 PM |