![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Oct 9 2003, 06:35 PM) да, наистина, внимавайте с какво си миете разните му работи. И все пак да правим сапун е по неудачен вариант дори и от това да ги изядем. Затваряме ги в гето, без никакъв, ама НИКАКЪВ достъп до останалия свят и да се култивират сами, т.е. с темпото с което се множат може и сами да се изядат, че и сапун да си правят! Тва за самоизяждането ми хареса , оба4е е малко трудно осъществимо. Оба4е тия индивиди(не хора) са като хлебарките - и след атомна бомба ще издържат ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:12 AM |