![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
MASTER OF PUPPETS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
ами аз гласувам за Мастър...
1. защото това е първият а;бум на металика, който чух и си записах през далечната 1989 - единият канал не работеше и това беше втората ми касетка с метъл, всеки ден го слушах поне по 4-5 пъти - 2-3 преди да тръгна на училище, и два тру пъти след това (ако съм втора смяна). 2. според мен по-доброто му от Райд е това, че в него няма чак толкова лирични отколнения като Escape например или малко безидейнатa Trapped Under Ice (лично мнение), в едно Интервю, Джеймс казва, че Escape е най-слабата песен, която е написал, а най-добра е Battery. 3. Само преди 15 дни, на 15 юни, изгледах целият Master of Puppets на живо - песен по песен - преживяването си заслужава, разтърсващо, да чуеш на живо целият Орион (мсиля, че от времето на Клиф не е свирен целият) Disposable Heroes, Damage inc - песни, които направо те помитат, а и едва ли Metallica някога отново ще извирят целият албум на живо. п.с. иначе наситина избора межу 84 и 86 е труден...субективното при мен е, че когато си го записах (Мастъра), през 1989, беше малко трудно да се направят качествени записи и в продължение може би на година го слушах само него... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 03:43 PM |