![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Abe kvo da kaja...
Chimaira i God Forbid - mn qki. Trivium - moje bi Ama samoto opredelenie e typo (neslu4aino, 4e Chimaira i God Forbid - syzdatelite, se otkazaha ot nego) -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Много се засягаш пич...мен ми омръзна хеви метъла..като лапенце много го слушах и даже любимата ми песен беше " Be Quick or be Dead" на Maiden...Даже клипчето си имах на няква ултра-стара касета. Ама след няколко години слушане на Maiden , Testament , Megadeth и т.н просто ми омръзна страшно бързо стила и се пренасочих към Sepultura, FF , Pantera и след тва по-новата вълна - Korn , Slipknot ,Skinlab и т.н...лошото е ,че след като стила почва да се слуша идват прекалено много еднообразни групи...моето уважение към всички фенове ,но групи като Caliban , As I Lay Dying и пионерите в жанра като Killswitch Engage и т.н са по-еднообразни в момента от целия комерсиален нео-метъл ,който засипа индустрията преди години и все още продължава. Просто малко са групите в даден стил от доста години насам ,които се отличават съществено по нещо след като "избухне" всяка нова вълна - било то вокали или други елементи.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 02:36 AM |