![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Това форумче от доста време го знам и чета когато имам време, но чак сега реших да се представя
![]() Казвам се Йордан ![]() На 15 години съм от Шумен.Имам много интереси, предимно гледам да съм запознат с всяка област.Можеби и затова в метъла не се ограничавам само с един стил.Слушам предимно Black, Death и Trash. Любими групи - Sepultura, SLAYER, Sodom, Death, Six Feet Under, Morbid Angels, Carpathian Forest, Cannibal Corpse, Immortal, Children Of Bodom & Gorgoroth. Бива ме в компютрите, спортист съм - 5-6 години бях футболист, сега съм бегач ![]() Не пуша, ама нали знаете - Метъл без бира не върви ![]() Стихията ми е в немския ![]() мотото ми е - "Trash Till Death" ![]() Ако има нещо питайте -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Да е, приятели сме
Той малко шантав си пада човека, иначе в Шумен металите са обединени Чудно ми е Бенедикт от Шумен ли е, щот като гледам подписа... -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 12:28 PM |