![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
MASTER OF PUPPETS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И защо мислите, че не е издънка? Албумът е абсолютно посредствен, лишен от идеи, скучен и еднообразен. Свиренето е изключително слабо, за звука да не говорим... А и текстовете са смешни. Похвално е, че си такава фенка, но имам чувството че пишеш нещата машинално. Следя ти мненията и съм останал с впечатление, че в повечето от случаите в които пишеш за музика го правиш абсолютно дословно, както си го чула от някой метъл. Композиционни гледни точки, дрън-дрън-дрън, дрън-дрън-дрън-дрън... Аз ще ти кажа как процедирам за себе си: Никога не съм искал акъл от по-дъртите от мен метъли, ами съм си избирал сам нещата и съм си изграждал свое собствено мнение. Също така твърдя, че в момента в който започна да гледам на музиката като на наука, не като на емоция, ще спра веднага да я слушам. Иначе не искам да напиша нищо лошо за теб, разбираш... ![]() Знаете ли, какво трябва да мрази един истински фен на тази музика... Трябва да мрази огромната част от новите пауър и блек групички, например, които звучат толкова еднообразно, че направо обиждат слушателя... Не да мрази един експериментален и гаражен албум, който няма аналог. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 07:54 PM |