![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко пак имах проблем с комшииката от долу, заради силата и вида музика която слушам. Вие имате ли такива проблеми? Разкажете интересни истории за хората около вас (комшиитe)
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Моята съседка Фроска е с жълта книжка, и за едни коледни празници като я пуснаха и тя не се върна повече на 4ти км...Оттогава си имам мн голям проблем с нея. на тая нова година се бяхме събрали с приятели в нас, и още към 20.30ч най-кротичко си дивеем на Bodom , когато Фроска тръгна да разбива вратата, и бях принудена за нейно добро да викна патрулката, че ако бях отворила, метълчетата добре щяха да я понатупат, щото хич не са от дребните и трезвите ![]() Иначе другите ми съседи са чалгари, как мислите че ме гледат?? "Скрийти са, ва, мйетъли, худйети си у вас, ва" ![]() Кво да ви говоря изобщо, само ме кълнат по стълбите ![]() Ебати, в кой квартал е тва? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:18 AM |