![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
MASTER OF PUPPETS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И защо мислите, че не е издънка? Албумът е абсолютно посредствен, лишен от идеи, скучен и еднообразен. Свиренето е изключително слабо, за звука да не говорим... А и текстовете са смешни. Похвално е, че си такава фенка, но имам чувството че пишеш нещата машинално. Следя ти мненията и съм останал с впечатление, че в повечето от случаите в които пишеш за музика го правиш абсолютно дословно, както си го чула от някой метъл. Композиционни гледни точки, дрън-дрън-дрън, дрън-дрън-дрън-дрън... Аз ще ти кажа как процедирам за себе си: Никога не съм искал акъл от по-дъртите от мен метъли, ами съм си избирал сам нещата и съм си изграждал свое собствено мнение. Също така твърдя, че в момента в който започна да гледам на музиката като на наука, не като на емоция, ще спра веднага да я слушам. Иначе не искам да напиша нищо лошо за теб, разбираш... ![]() Знаете ли, какво трябва да мрази един истински фен на тази музика... Трябва да мрази огромната част от новите пауър и блек групички, например, които звучат толкова еднообразно, че направо обиждат слушателя... Не да мрази един експериментален и гаражен албум, който няма аналог. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Можеше да спестиш коментарите ad hominem, Slash - не ти правят чест. Това, което пиша, е това, което (аз) мисля - ни повече, ни по-малко. Периодът, в който мнението ми се формираше под нечие чуждо влияние, отмина доста отдавна. Толкова по този въпрос.
Знаете ли, какво трябва да мрази един истински фен на тази музика... Трябва да мрази огромната част от новите пауър и блек групички, например, които звучат толкова еднообразно, че направо обиждат слушателя... С това не мога да не се съглася. Много пълнеж има в метъла напоследък - от наблъскани с клишета дебюти човек често пропуска яки неща. Колкото до гаражния албум на Metallica - далеч съм от това да го мразя, просто не одобрявам решението им да запишат нещо такова и казвам защо. В края на краищата бандата си е на тях четиримата и те имат право да издават каквото желаят под това име... -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:01 AM |