![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Интересно е че най-много неонацистки групи има не в Германия, а в Русия
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Интересно е че най-много неонацистки групи има не в Германия, а в Русия Не виждам нищо нередно. Националосоциалистически вълни има навсякъде. Иначе, самата тема за нацизъм<->метъл е доста крайна и слабоумна. Подобни целенасочени пропаганди са мега изтъркани, и преди съм го казвал. Интересно ми е на мене защо трябва да свързвате метъла с какво ли не. Това са циркулиращи глупости до краен предел. Абе, вие въобще давате ли си сметка, че самото съпоставяне между двете неща е повече от нелепо? Няма ли едни здравомислещ човек тука? Цитат Ми всеки метъл трябва да бъде националист според мен. И как си ги решаваш ти тия работи, че хората трябва да бъдат еди-какви-си? Цитат Много от металите са националисти, аз също. И това ми се струва, ако не правилно, то поне не грешно. Като представа си нямаш какво ти се струва, че е - какво въобще се наричаш "националист"? Истински национализъм е имало във времената на новороденото капиталистическо развитие на Европа. Когато са се съставяли държавите. Сега, всичко това е много криворазбрано - един фалшив патриотизъм. И тука, понеже се имате за някакви подобни хора, бих искал да разбера какво правите по въпроса за републиката, нацията, държавността? Нищо, lmfao. P.S. Айде пак да не се почват тия сравнения между Адолф и Йосиф, защото 99% от тези лекомислени мнения, просто са лишени от всякакви видове аргументи. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 08:19 PM |