![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Цитат Наскоро четох едно проучване, че в парламента има 29 гейове... Ето затова не съм и патриот - не обичам някакъв сбъркан педал да взема решения, против които аз не мога да се боря. Така, дойдохме си на думата. Сигурно си прочел, че и една част от управляващите са турци ![]() Нормално ли е в България да управляват турци?Има ли го това в някоя друга държава?Защо в Турция няма българи в парламента? Щото само ние българите сме прости да даваме на другите народи да ни оправляват.Аз нямам нищо против мюсулманите.Гледах един филм - журналистката пита турчина, ти къде си роден "В България", каква е вярата ти "мюсулман съм и определям себе си като турчин".Щом си турчин ходи си в Турция.Ако си в България стой си тук и от Хасан прави името на Иван и проблеми няма да има.Дано като влезем в ЕС да ги няма тия проблеми и въпроса с етносите да се оправи... -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 08:04 PM |