![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Така, дойдохме си на думата. Сигурно си прочел, че и една част от управляващите са турци ![]() Нормално ли е в България да управляват турци?Има ли го това в някоя друга държава?Защо в Турция няма българи в парламента? Щото само ние българите сме прости да даваме на другите народи да ни оправляват.Аз нямам нищо против мюсулманите.Гледах един филм - журналистката пита турчина, ти къде си роден "В България", каква е вярата ти "мюсулман съм и определям себе си като турчин".Щом си турчин ходи си в Турция.Ако си в България стой си тук и от Хасан прави името на Иван и проблеми няма да има.Дано като влезем в ЕС да ги няма тия проблеми и въпроса с етносите да се оправи... Имах предвид само гейовете. Обърни внимание на сбъркан педал. В турския парламент няма българи, защото в Турция няма етнически българи. Говорех само за гейовете, защото не мога да приема, че един сбъркан човек може да взема адекватни решения. Никъде не съм казал, че не може да има други етноси в парламента. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 08:06 PM |