![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Дам... Slash много добре знам какво си мислиш - "Jord тъпо пишлеме само на 15 години, животът му е още розов, няма си и представа с какви трудности ще се сблъска в най-скоро време, а още от сега бере омраза" Откъде-накъде ще ти казвам ти в твоя живот какви проблеми ще имаш... Продължавам да си пиша с теб, защото... Цитат Подписа на СкинХед е глупав и лично аз ще му кажа да го махне... ... виждам добри наченки, за разлика от приятелчетата ти. Искам ти да разбереш, че трябва да се научиш да мислиш (като да четеш книги за нещата които си мислиш че мразиш е задължително) да си опичаш акъла и да не ми слушаш там евтини комици като Волен Сидеров, които разчитат на наивници като теб. Проблемите в България започват от твоето мислене. Ако ти започнеш да гледаш на нещата от много гледни точки, ако се развиваш, то и други момчета покрай теб ще последват твоя пример. Това е. Не затъвай в блатото на "черното и бялото", защото ако продължаваш да не виждаш и другите цветове - в един слънчев ден ще убиеш някъв' цигън, като си мислиш че правиш добро, а всъщност ще си съсипеш твоя живот. Това е логика. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 02:34 AM |