![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 10-May 06 Потребител N: 1338 ![]() |
Вчера си сложих обичка на пъпа но съм в двоумение,казаха ми да не го мажа и почиствам с нищо освен кислородна вода,но четох из нета ,че на повечето са казали да го мажат и с някаква антибиотична паста...Сега да търся ли или да продължавам с кислородната вода,страх ме е да не се възпали само с нея...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Моя лабрет на брадичката е от медицинска стомана. И точно 5 дни след като се пробих ми нямаше нищо.
Пиърсът между циците ми... щифта му е от силикон и си е супер добре, никфи проблеми нямам с него. По ушите ми също всичко е от медицинска стомана - и там нямам проблеми. Пиърсите на сестра ми - вежда и лабрет - са от медицинска стомана и изглеждат повече от здрави. Носила съм на ушите едни обици с титаниево покритие - пак си бяха наред. Има обици от много различни материали - не е само титан. Извода е, че си зависи от тялото на човек, от грижите за пиърса и от пиърсъра. Ако мацката с обицата на пъпа много държи на обицата си... мога да й препоръчам нещо гадно, но действащо. Урина на памуче, два пъти на ден и плякаш. Имам приятелка, която така си оправи нейния пъп, който 6 месеца беше лилав... Човек просто трябва да си познава тялото и да знае как реагира на метали и медикаменти, за да може да си задържи дупката+пиърса! -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:52 AM |