![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Айде айде, стига с тия банове
![]() Не е анормално на 15 да залитнеш по някакви крайни идеологии, всичко това се надраства. Остава само надеждата, че цялата тая хава няма да остави някакви белези над тебе... двама авери преди 3 години (иначе казано, точно на 15) във вихъра на nazi-манията си бяха нападнали едно циганче и го смелиха от бой, ей така от нищото: "Ей, сган мръсна, мама ти да е** и сапуна шиб**, ела тука да ти покажа на тебе" ... е да, ама след това им отмъстиха 'от маалата' както подобава. И между другото, циганите НИЕ си ги направихме такива. И продължаваме в същия дух. Част съм от НАРД и наскоро с една колежка изнасяхме лекция в едно училище в кв. Столипиново (меката на циганите в България), Пловдив. Е, имаше роми както на по 15, така и на по 35 години, които караха 7-ми и 8-ми клас. Темата на информационната среща беше "насилието в училищата", и противно на очакванията ми, тя не само, че не беше посрещната с надсмешка, но и се получи страхотна дискусия, в която всичките тези цигани споделиха страхотни възлгеди, макар и обяснени по-простичко. Е, еваларка, да му е** майката! Засегнати бяха и темите защо се получават такива търкания чат-пат между българи и цигани и знаете ли какво, тяхната гледна точка никак, никак не е грешна... Ядем собствените си лайна, извинявам се за израза, ама е повече от точен... В класа ми имам циганка. Страхотно момиче. А да, още нещо. Преди година в Пловдив, по-точно в една циганска махала, беше открит КСУДС (Комплекс за Социални Услуги за Деца и Семейства). Е, наскоро беше първия юбилей на сградата, на който се запознах с разни цигани, които бяха (еха, представи си) хора като всички останали. "Тук бедни няма, всички работим, с изключение на 2 семейства, ама ние им помагаме, те просто нямат физическата възможност да работят" бяха думите на собственика на магазина за хранителни стоки в кварталчето. Е, определено бяха бедни, но според техните дефиниции, беден значи да нямаш пари за храна и дрехи. Еми, хората живеят готино точно в онзи квартал, задружни са заедно с българите там и не крадат. Въпросния комплекс е една адски красива и нова сграда, построена преди година и половина. В нея има адски скъпа техника - музикални инструменти, компютри, музикални уредби, телевизори и DVD... никакви грабежи досега, въпреки че няма охрана вечер. А пак казвам, е в циганска махала... Монетата не е еднаква и от двете страни, драги 15 годишни титани на мисълта. И хейтърството е следствие на комплексите, които имаме... еми по-добре не мразете, а поработете върху себе си. Айде с любов към приятелките ви ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:08 AM |