![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Споделете кога за вас е било най-хубавото време в живота ви, има ли някакъв определен период, в който понякога се връщате, и който винаги ще помните.
Моето най-хубаво време беше 1994-1998, един много особен период, лудост, романтика... После нещата се промениха. Не че сега е сиво, и безинтересно, но тогава... разбирате ме, нали? Бих искал да мога да се върна там, поне за малко. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Когато немаше ни GSM-ми, ни интернет. Това е голата истината. Разхождаш си се с едно кило в раницата и никой нищо няма да ти каже. Събирания с останали от квартала/у-ще, вършене всичко заедно. Гонят те разни чичовкци да те изкъртят и прочие. Имаше UNITY. Сеа, от коза съм станал малко тъп. Най-якото е, че каквато музика съм слушал преди десет години, например, си го слушам и сега.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:38 AM |