![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ако бяхте разбрали и вникнали в задачата на първите ми мнения в тази тема, сега тези две страници кравешки отпадък нямаше да ги има. Не разбирам защо всеки трябва да си каже мнението, което въпреки това е еднакво по безсмислица на предшините петдесет човека, които някой явно ги кара да пишат насила, без да си имат представа какви ги мислят, за да се опитат да убедят две деветгодишни деца. Това е неловко.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 07:36 PM |