![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Все още сме в самото начало на 2006-та, така че не е късно за тази тема. Албумите на кои групи чакате с нетърпение?
За мен: Дотук DragonForce извадиха нещо наистина смазващо, Norther се представят повече от задоволително, Elvenking също радват. "In the Arms of Devastation" на Kataklysm е стабилна работа. Новият In Flames, колкото и да е противоречив, ме кефи безумно. Концертният албум на Rhapsody е направен с респектиращ професионализъм, но не е студиен запис, така че, предполагам, не се брои. Оттук насетне ще се ослушвам за: Blind Guardian. Тук няма какво толкова да се каже, очаквам поредния шедьовър. Те са група, доказала, че винаги е в състояние да изненадва с нещо оригинално. Wintersun! Дебютът беше отвъд феноменален. Ако вторият успее поне да задържи това ниво, би било невероятно постижение. Luca Turilli. Гениален композитор, доказвал го е многократно. Точно за него съм абсолютно убеден, че ще издаде поредния велик албум. Symphony X. Отколешни любимци, наред с Dream Theater и Threshold са ми любимите прогресари. Трябваше да завършат новата си творба още миналата година, но заради Gigantour нещата се отложиха доста. Скоро трябва да е факт. Dimmu Borgir. Дано успеят да издадат албума тази година. Съдейки по постоянната градация в творчеството им, трябва да е нещо извънземно. Manowar. Последният ми върна вярата, че не са се изчерпали. Паузата между него и предстоящият е достатъчна, за да сътворят качествен запис. Пък и това е една от групите с които съм прослушал метъл, по дяволите... Bal-Sagoth. Абсолютни уникати са, а и толкова време го работят този шести албум, че няма как да не е як. Ensiferum. Твърде интересно е какво ще сътворят без Jari, но пък с Petri в състава. Дано не се издънят... Rage. Очертава се титанична пауър метъл резачка, а фактът, че Smolski е подхванал цял оркестър за начинанието, не оставя място за съмнение в резултата. Ще да е нещо култово в духа на "Lingua Mortis". Cradle Of Filth. След последния съм със смесени очаквания, но все още са сред най-любимите групи и няма как да ми е безразлично. Надявам се ако не на шедьовър, то поне на нещо смислено. Sinergy. Kim, Alexi и компания никога не са ме разочаровали. Всеки от албумите им е отличен сам по себе си. Дано и новият продължи традицията. Малко нестандартен пауър метъл в наши дни е повече от добре дошъл. Cannibal Corpse. Ами велики са. Последните два бяха зверски, особено "The Wretched Spawn" ми е най-любимия ever. Dissection. Доста време мина от последното им издание, но някои просто си го могат. Двете нови парчета, които слушах, звучат повече от обещаващо. Тestament. Хайде, вече. Не знам колко години го правят този албум, не знам и в какъв състав ще го запишат; просто знам, че искам да го слушам възможно най-скоро. Slayer. Същата работа. Очакванията ми са доволно високи. Пък и някак си не си представям точно те да ме разочароват. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Новият Omnium Gatherum
![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:56 AM |