![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко пак имах проблем с комшииката от долу, заради силата и вида музика която слушам. Вие имате ли такива проблеми? Разкажете интересни истории за хората около вас (комшиитe)
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
блях! съседи! тея срещу мен имат телескоп и ве4ер ме гледат като се въртя из мойта стая,тези отдолу пък слу6ат силно 4алга и някви други лиготий ,а аз им връ6там с Dimmu Borgir ili Metallica към 3 и половина през ноща,но не сме имали проблеми с тях(те са семеиство с двама сина единият от които е с меки китки)
Абе напаст голяма е когато в 6 сутринта те събудят с репликата"к'во ста'а ком'шо" и яко влачене на чехли... а имаше един забавен случей когато си отворих прозореца миналото лято към 3 през ноща чух колко се обичат съседите ми отсреща(в буквален смисъл ![]() ![]() Забавна работа... THE END (for now) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:42 AM |