![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
http://kulturistikakonsumator.blogspot.com/
Дъвкана е тази тема, и все пак... не е лошо да се прочете. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Много е прав, до един момент.
Хубаво,искам да го подкрепя, искам да се развива, близко ми е като идея, но не отговаря на мен....защо да отивам да се блъскам и млатя, когато дори не мога да 'зарадвам' (не,че някой ще се сети за мен) групата, като един текст не мога да им изкрещя? Защото отивам на концерт заради музиката! Не просто за да бъда на концерт и да се правя на част от поредния НЕреазбран от мен етикет. Когато в скормния ми град се появи някакъв близък ми концерт се старая винаги да отида. И не ми пука за 5-те лева,който ще дам за вход. Защото си заслужава, самата група може би е там с тази цел. Да се покефиш с 'твой' хора,да бъдеш уж у дома си, не да оцениш нечие творение, което е колкото приятно толкова и тъжно.. Но това е за БГ музиката. Това е тук.И не твърдя,че съм каквато и да е.... А нейде - светът е устроен за косуматори. И дори и някакъв процент хора, след прочитане на нещо подобно да кажат "добре,ще ходя вече на концерти" това пак ще е едно нищо, ако не са го осъзнали. А някой никога няма да успеят. Соу - няма какво да се тровя аз заради тях.... И понякога бирата ще те разбере по-добре от някой изпълнител пеещ за абсолютно различни ценности, но метЪл.. А истинското остана назад.. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:24 PM |