![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
http://kulturistikakonsumator.blogspot.com/
Дъвкана е тази тема, и все пак... не е лошо да се прочете. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Напук на Демурия ще обобщя темата. До човека си е. Ако някой седне да ми разправя, че не съм фен, защото не съм си купувал вичката музика, която слушам или че не съм метлхед, защото имам оригинални дискове на народни изпълнители...
Консуматор? Сигурно, но лично аз нямам средствата и времето да съм "тру фен" на каквото и да било. И мисля, че всеки интелигентен човек включително и музикантите разбират това. Сега като нямам пари и време да отида на феста във Варна Амон Амарт няма да ми се сърдят, защото и те не са дошли в моя квартал да ми свирят в двора. АКо толкова си говорим за истински емоции чувства към музиката, човек може да ги има без да посвещава живота си на това. Все пак музиката е някакъв ентъртеймънт-т.е за консумиране. А групите затова ли правят музика-да имат върли фенове навсякъде по света, които се ръсят безбожно за да им налеят пари. Това е комерс ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:24 PM |