![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Споделете кога за вас е било най-хубавото време в живота ви, има ли някакъв определен период, в който понякога се връщате, и който винаги ще помните.
Моето най-хубаво време беше 1994-1998, един много особен период, лудост, романтика... После нещата се промениха. Не че сега е сиво, и безинтересно, но тогава... разбирате ме, нали? Бих искал да мога да се върна там, поне за малко. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Според мен повечето неща в живота зависят до голяма степен от светогледа на човек. Ако сме с положителна нагласа...е по верочтрно да ни се случат хубави неща, докато ако непрекъснато говорим колко ужасен ние живота и как видите ли "защо се на мен" и се обезверим, нещата наистина започват да отиват на зле.
Макар и на мен да са ми се случвали разни лоши неща през краткия ми почти 18 годишен живот, мога да твърдя че сам едно адски щастливо дете. Имала сам всичко от което някога сам се нуждаела..прекрасни родители, страхотна сестра която много обичам, приятели, всичко...Не наште не са богати, в много от случайте дори сме се чудели как да свържем двата края, но все пак щом мога сега спокойно да си стоя спокойно вкъщи и да си джъткам в интенет, значи все пак можем да си позволим и малко поскъпи развлечения( да го наречем така) И при все че сичките тези години до ся са били прекрасни...мисля че тази последната беша най - хубава, запознах се с много нови хора, някой на които сега държа адски много и които ми помогнаха да намеря именно онази хармония за която стана дума вече. В думите на blame имаше много истина, човек никога не знае кога ще е последния му час, когато преди няколко месеца осъзнах това и започнах истински и осъзнато да ценя това което имам, започна моята приказка, И също като Slash ми се иска да вярвам че най - хубавото те първа предстой -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:37 AM |