![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Мисля,че сравена с останалите български градове София наистина най-много се доближава до западния стандарт за 'полис', защото 'мегаполис' още не е станала, но определено върви натам. Тук се вкарват най-много пари, защото и мащабите са по-големи, повече проблеми и тн. Освен това и малко или много тя е лицето, което представя България пред останалите страни, тъй като чуждестранните делегации идват тук. С изключение на няколко други по-големи наистина останалата част от българските градове са на друго ниво, да не говорим за селата. Имам предвид, че има по-малка трудова заетост, общо взето живота е по-труден, много по-труден. За това и много хора идват тук в търсене на по-добър живот, образование и там квото друго търсят. Мисля че всички, които имат някакво по-различно отношение към хората, дошли от провинцията, отколкото към софиянците, са пълни пънове. Пък моя дядо е от Горна Крушица
![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 04:53 PM |