![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Някой въобще интересува ли се от макро/цветна/черно и бяла/ фотография тука? Дайте снимки да видиме.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
аз също се интересувам от фотография, даже може да се насоча към такава специалност като му дойде времето.
обичам да стоя от двете страни на обектива ![]() ![]() Pyjamka, King_of_Beer, parabellum, RazorJack, харесват ми предложенията ви - много интересни идеи. Scarlet X, и някои от твоите са добри, но отчаяно им липсва цвят - обработи ги. обичам да снимам: - природни пейзажи, залези - непринудени, но забавни ситуации с хора, които на снимките излизат като умело режисирани ![]() - контражурно, където формата играе особена роля - също цветя, въпреки че те често не излизат много интересно според мен (поне на снимките от мен) - едри насекоми - стига да излязат на фокус - много са сладки ![]() - руини, къщи и забележителности през по-различен поглед - и въобще обекти или пейзажи, които да имат скрит замисъл и асоциоции на снимката ако не ме домързи, ще кача нещо, да ги видите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 12:22 AM |