![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Хаха, грешиш, че е лъскав Офис. Мизерия си е навсякъде. Хубавите сгради с чисто нови конструкции изглеждат смешно.
Не можем да спорим кое е по-древно. София си е също някаква забележителност, но какво общо има това с темата? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Хаха, грешиш, че е лъскав Офис. Мизерия си е навсякъде. Хубавите сгради с чисто нови конструкции изглеждат смешно. Не можем да спорим кое е по-древно. София си е също някаква забележителност, но какво общо има това с темата? И аз не знам какво общо има с темата. Вчера се върнах от София и просто написах какво мисля. ![]() С това не искам да обиждам софиянците. Ама го правиш. И точно това ми е мисълта. Защо се чувствате ДЛЪЖНИ всички да ми обясните колко е зле София? Извинявай. По принцип цялата държава си е една кочина. Дреме ми на шапката, че Пловдив е древен град, като тъна до колене в мизерия и е украсен с гротескни цигански махали. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 06:50 AM |