![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имат ли други почитатели в този форум? Една от най-големите банди на 90-те години, според мен, а и нйе само мен. Би било странно да не се кефи никой друг от тук...
Просто питам ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Евалата!!!
![]() Цитат Който е гледал концерта в Брикстън Академи (ако не се лъжа май така беше) е видял колко е нормален г-н Патън. Голямо дивеене е този концерт, всеки път щом го гледаш! ![]() За тези които го нямат - Щрак Цитат Освен това се кефя и на М'р Бънгъл което е голяма кретения и доста хора трудно го издържат, но бих отличил първия "M'r Bungle" и третия "California" където има много идейни неща. И в Mr. Bungle започнах да откривам идеи, но отне бая време. То и за FNM ми трябваше време... Винаги съм харесвал шантава и хаотична музика - там са идеите и посланията, не в праволинейните простотии. Цитат Ша бъда много благодарен да ми каже някой къде и какво правят пичовете от групата в днешни дни. Ми нали наскоро даваха интервю с Billy Gould по "Фрактура", иначе мен основно Mike Patton ме интересува - работи си с пълна пара... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:04 AM |