![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Чета форуми, чатя, не само в mirc де... и ми е ужасна неграмотността на повечето хора. Не не се имам за някакъв кой знае колко грамотен тип, даже напротив. Но се старая да не правя правописни грешки. Поне това... Наблюдавам от по младите потребители (14-15) фрапиращи неточности на изказа и в правописа. Защо става така?
Да оставим настрана факта, че в училище едно 90% от съучениците ми допускат правописни грешки. Според мен е срамно да не можеш да пишеш на собствения си език... Вие какво мислите? Мен ми е тягостно... Очаквам някакви мнения, а не постове от типа на: "Много тъпа тема", каквито вероятно ще има... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^А ти поне се постарай да не допускаш правописни грешки в собствените си препоръки,тъй като резултатът e повече от забавен.
А,да,какво ,по дяволите,означава това HINT ? 'Аман от англицизми вече'. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Аз си се старая, ти мене не ме гледай, но просто не е по силите ми да преглеждам всичко, камо ли в някакъв форум. И аз греша, разбира се, каквото и да имаш впредвид. Има си работодатели за това начинание. Наел съм си професионален редактор, който ще ми вземе към пет лева на страница, когато предоставя книгата ми за редакция. Нещо лошо? Какво, сега и ще ми се смееш, че някой друг ще ми редактира книгата ли? LMAO.
Деца, бегайте да си се заяждате с други хора, които ви се връзват на приказките. Не и на мене тия. Достатъчно съм се нагледал на хора, които се имат за нещо повече от останалите. Не съм тръгнал да говоря празни приказки, понеже нямам какво да правя. Ако искате ме слушайте, ако искате - не. През ректума ми е. Btw, английският език ми е наравно роден с българския. Ще си използвам англицизми, щом си поискам, разбира се. Дори и когато се пишат книги (някои жанрове) на български, се допускат такива неща, последвани с още няколко правила. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:13 PM |