![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тука пак си еба майката.
Моето мнение по темата: Метъла е МУЗИКА. Нацизма е ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ. Това са две различни неща. Защо да не се съчетават. Може би по-голяма част от метъл групите са против нацита, обаче има и такива които са за. Заглавия не мога да се сетя, защото не съм си избирал групите по този фактор. Но знам, че има скандинавски блек групи, които са нацисти. Така че magodeoz, въпроса ти е тъп. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Тука пак си еба майката. Така че magodeoz, въпроса ти е тъп. за първото - пич, ако реша да псувам, мога по-добре от теб, тренирал съм го това изкуство малко повече години от теб, факт ![]() а за въпроса ми - не, не мисля че е тъп, и ще си направя труда ти кажа защо (дано ме разбереш, де ) 1 - Метала е музика, това е факт, но също е факт, че като социално ориентирана музика, тя има въздействие върху хората. И точно тук е въпроса, дали нацизма има място в тази музика, според феновете, защото е явно, че според 99% от бандите няма. И най-вече това важи за България, защото в повечето други държави, границите между двете неща са ясни. Металите са си метали, скинчетата са си скинчета, и от опит знам, че много много не се обичат. Това е, дано си е разбрал, а ако не си проблема не е мой ![]() П.С. : И не обиждай хора, които не познаваш, защото както е казал мъдреца "Никога не знаеш откъде ще изскочи заека", това си го перефразирай както намериш за добре ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
за първото - пич, ако реша да псувам, мога по-добре от теб, тренирал съм го това изкуство малко повече години от теб, факт ![]() а за въпроса ми - не, не мисля че е тъп, и ще си направя труда ти кажа защо (дано ме разбереш, де ) 1 - Метала е музика, това е факт, но също е факт, че като социално ориентирана музика, тя има въздействие върху хората. И точно тук е въпроса, дали нацизма има място в тази музика, според феновете, защото е явно, че според 99% от бандите няма. И най-вече това важи за България, защото в повечето други държави, границите между двете неща са ясни. Металите са си метали, скинчетата са си скинчета, и от опит знам, че много много не се обичат. Това е, дано си е разбрал, а ако не си проблема не е мой ![]() П.С. : И не обиждай хора, които не познаваш, защото както е казал мъдреца "Никога не знаеш откъде ще изскочи заека", това си го перефразирай както намериш за добре ![]() хахахахаха ![]() Човек, спри да демонстрираш колко си по-голям от нас, защото е смешно. Смешен е и начина по които тълкуваш мнението ми ![]() ![]() ![]() ![]() А това последното някаква заплаха ли е???? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 07:59 PM |