![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моето мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
МановарРадо
Франция е изключението, което потвърждава правилото, и не забравяй, все пак, че във Франция става дума за хора, които се заселват там някъде от 60-те години, докато тук турците и циганите си живеят от доста повече, нали? Т.е. ако в БГ извднъж се изсипят 200 000 алжирци и ние ги низвергнем както е станало втв Франция, и тук ще имаме проблеми...т.е. ние си имаме вече... Колкото за баските - те си искат няквка там независимост, така че са съвсем друга хава. Но я ми кажи, в скандинавските страни имат ли такива проблеми? Казвам ти конкретно за тях, защото винаги ги дават като невероятен модел за икномически и културен модел за подражание. И когато говорим за проблеми - защо нито веднъж не спомена, че ако съберем престъпленията на всички цигани и те са ощетили държавата и частни лица с около 1 милиард лева годишно, то престъпниците от така таченият от теб чистокръвен български произход, са нанесли на държавата и частните лица щети за 100 миларда? Ей това най ме дразни в такива коментари еба си - за всичко на държавата и виновни циганите - ако нещо беше наред в тая държава, щяхме да си се оправим без да търсим вина в когото и да било и рано или късно, проблема с малциснтвата, щеше да бъде разрешен по естествен начин. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:49 AM |