![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Някой въобще интересува ли се от макро/цветна/черно и бяла/ фотография тука? Дайте снимки да видиме.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
10х на всички
![]() Цветята страшно ми приличат на минзухари. По принцип есенните минзухари са лилави.., но много по-топло лилаво от това. Знаеш ли какво цвете си снимал? Точно минзухар. В момента цялата планина е цъфнала. Минзухарите се появяват на места, където току що се е стопил снега. Иначе има доста видове - някои са супер тъмни, други много светли. Може би тези излязоха така щото снимам със по-висока наситеност. Но да намериш бял си е направо рядкост. За целият си престой (9 дни) видях 3 и то бяха на 5 10 метра един от друг. Мдам ![]() Тази с металната табела се е получила много добре ![]() Ама на цветята нещо ти бяга фокуса ... пробвай да позатвориш бленда ли еба ли го иначе там е яко наистина .. жалко че ме мързи толкова ![]() Фокуса на първата бяга, защото я снимах от една дупка в земята. Апарата беше в дупката, насочен нагоре, а аз гледах през отражението на дисплея в една огледалце от компас... ![]() HP 945? Heh. Аз си щракам с A510. Хвала отново за добрите снимки. Малко фокусът на цветята не е много на место. Цитат Иначе търся видео уроци по фотошоп. Така ще мога да дам повече газ на идейте си. Тези видео уроци за всякакъв тип програми, са просто малоумни. Заеби ти тая работа, братле. Купи си една книга или просто чети tutorials из мрежата. Доста по-полезни са, отколкото да гледаш един час как се придвижва курсора до панела "View". Третият пейзаж най-много ми хареса и малко цвят му трябва, според мене: ![]() Keep posting! Апарата ми е ужасен. Добра, но слаба матрица в ужасна опаковка. Няма особен контрол върху функциите. Не си зимай на HP нищо освен принтери... Ами това и преди са ми го казвали. Ще зема така да направя. Просто фотошоп е тозкоз голяма, че не знам от къде да почна. Аз не съм особен фен на цвета. Предпочитам черното и бялото. Но на тази с пейзажа не би и седяло добре. Като казахме черно бяло, ето може би най-успешната ми снимка: Ето и една на Стражите (Пирин) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 07:52 PM |