![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Еми до сега не ми се е разправяло да се представям ,но и това време дойде.Азсм от Троян ... да Троян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Здрасти. Феновете на SEPULTURA трябва да се подкрепяме. '' Това което не ни убива,ни прави по-силни"- Max Cavalera РЕСПЕКТ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() King_of_Beer Готин ,града ни е як.Разположението е добро.Издържаме се сами.Но кажи ми как може да има точно 2 нечалгарски заведения и на пук на всичко чалгарите напират да ходят там.Ида в текила аз да пия една бира с мойта.И кво видя ![]() ![]() Хора които слушат метъл в Троян много трудно се намират.Иначе е пълно със сякви КоРн-чета ,СОАД-чета ,ЛинкинПарк-чета разбира се и сякви такива.В Троян деа примерно ако имаш обеца на езика ,всички те гледат като некав ..... .Иначе като цяло живее се.Само проблема е че много трудно се снабдявам с музика.Ако трябва при всеки нов албум да ходя до София ....незнам. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:49 AM |