![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Може да ви звучи твърде сериозно и не много на място ама аз съм длъжна да пробвам. Замислих се когато четях постовете за Monsters of Rock и че всичко общо взето се е провалило. Стана ми много тъпо защото за пореден път доказваме че не сме дорасли за нещо истинско. Още си живеем с този манталитет (извинявам се или по точно - не) прееби другарче. Може да мислите че вас не ви засяга обаче напротив всички сме в кюпа, промяната трябва да тръгне от нас самите. ето ви нещо което показва какво имам напредвид
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=120...223&Level=2 Всичко си зависи от нас....... -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Още като видях заглавието се сетих за написаното от Левски...
Абе откровенно ме дразнят повечето твърдения, че виждате ли имаме кофти манталитет, прецакани сме, нищо не можем да направим, трябва корено да се променим...достатъчно сме кадърни, а че някои се провалят това го има навсякъде и е човешка черта, защо трябва да се лепва понятието некадърен или манталитет прееби другарче на целия народ...аре малко по-ведро -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:37 AM |