![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
"Той единия не е ли ваш човек бе, фене на НДСВ?"
Да, за съжаление Гледам критично на НДСВ, не се грижи за мене. Когато ме видиш да подкрепям партия, защото наистина много я харесвам, ти разрешавам да ме гръмнеш, за да сложиш край на мъките ми...ако искаш Соломон Паси е повърхностен наглец. Спомням си, как разправяше една заран на Бареков, че ислямският календат бил с 500 години по-назад от нашия и затова арабите не са хора, а животни...като имам представа, как върви календара на Юдеизма, можеш да си представиш, какво нагло самочувствие има тоя. Btw, след като Иран и Сирия наистина подкрепят финансoво и с ресурси Хизбула, защо от Израел ни будалкат, че ste сложат край на терорисма в Близкия изток, прсото като унищожат Хизбула. Няма да мит и 5 години и пак сте живнат онез ми ти вагабони с калшниците и катюшите на Ахмадинеджад. Глупости на търкалета! И те не знаят, какво правят. Не iskam да съм лош пророк, но Израел stе въвлече Сирия и после Иран във войната, ако иска да можхе да реши някак проблема. Ситуацията си е ебала майката! Sprry, za latinicata na nqkoi mesta. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:04 AM |