![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Нека тук да поговорим за другата музика която харесвате.Почти съм сигурен че никой не слуша само метал :punk: :punk: :punk: Аз лично харесвам някои от парчетата на Моби и Chemical Brothers.Въпреки всичко мнението ми е едно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 92 ![]() |
Emi... az ne 4e slu6am, no obi4am da tanzuvam na latino. A ako mi se pee si puskam edin disc na Alisia Keys. Ako mi e den za kef si puskam edin qk disc s klasi4eski rock par4eta, a ako iskam da se buggna za izvestno vreme si puskam na ba6ta mi Uriah-to Heep-o i taka... A ako iskam da napredna za predi diskoteka si puskam MTV. A ako iskam da slu6am ne6to sduxva6to sas sigurnost 6te e na Scorpions- when the smoke is going down. A ako iskam da pravq gimnastika i t.n. si puskam Billy Idol, KISS i razni podobni. Ako iskam da se po4uvstvam otnovo sexy si puskam Poison na Alice Cooper, a ako iskam da se depresiram i da izpadna v nerealno sastoqnie opredeleno si puskam Cradle of Filth ( xexexe). Ako iskam da se nadaxam i da pogledna kam bade6teto si puskam Nightwish. Ako iskam da si spomnq kakvo e liubovta si puskam HIM, ako iskam da poletqqqqq si puskam klassic musik, ako iskam da mi stane edno takova romaniti4no opredeleno izbiram lunnata sonata. Ako iskam da uprajnqvam glasa si puskam The Phantom Of the Opera ( ne na Nightwish a edin cql disc)A ako iskam da polu4a nervna kriza otivam v staqta na sestra mi, 4uvam neinata 4alga i za 2 min sam gotova za isteriq! A ako iskam da umra- ne si puskam muzika 24 h. E, ne sam probvala!... Question: az li sam edinstvenoto momi4e vav foruma!?!?!? Ae!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:06 PM |