![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Гледам си аз статистиките за сайта ми от GoogleAnalytics и виждам, че има доста посещения от bghelp.co.uk. Отивам там, и какво виждам - нашият приятел Александър Левит, подвизаващ се там като Александър Левиев се оплаква от нашия форум, сипе закани и пак циври. Ето за какво иде реч:
http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=10115 Явно обаче и там не го обичат... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Аз, дето най се дразня на расизъм, сега излиза, че трябва и срещу
антисемитиската параноя да се изкажа...просто отвътре ме напира: Пича го тресе същия фанатизъм, дето го тресал Хитлер и дето го трсе сега Ахмадинеджад. Само изглежда по-различно. Дано да се окаже, че е просто още малък. Дразнещо е как много еврейт използват Холокоста, за да правят аналогии между Хитлер и арабите...ако Хитлер само знаеше, какъв подарък им прави...не ме разбирайте погрешно. Холокостt вече е част от религията на евреите. А можеше да не са евреите. Можеха да са кой да е...славяните. Много се надям, че не сте си съставили погрешно мнение за евреите. Познавам немалко такива и ги считам за разбрани хора като всички останали. Да не говорим за всичкото учени и писатели от еврейски произход, които са спечелили не само моето признание В този ред на мисли ми е интересно да науча, какво този Левиев/Левит мисли за Tony Кушнер (еврейски писател антиционист, автор на сценария на Munich, и на спечелилата Pulizer пиеса "Angels in America") |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:20 PM |