![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Здравейте! Това е първото ми мнение в този форум. Разни приятели ме вербуваха за тука, но имена няма да споменавам, за да не ги излагам и да бъдат подложени на публично презрение. Приятен човек съм, търся форум с цел запознанство и соц. контакти. Не съм развеждан и не съм банван. Пуша ако има, пия за двама и ям за трима, простак за нема и толко - умен за цел свет. Свиря на уинамп, готвя на кръчма, возя се на най-новия мерцедес ГТС 280 (Градски транспорт София - 280). Израснал съм далеко, но с милиция не моете ме върна на село. С другарски поздрав!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
А как се казваш?
Стенд ъп енд шауууут ![]() Иначе добре дошъл ![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:29 PM |